levertermijnen verbeteren
Beste heer Sterkens, Wij betreuren dat u de levertijd te lang vindt, echter we hebben wel precies gedaan zoals wij beloven. U besteld iets voor 18:30, de volgende werkdag hebben wij dat voor u verzonden, waarna u het een dag later heeft aangeboden gekregen. Maar natuurlijk kan ik mij voorstellen dat u het mogelijk eerder had willen ontvangen. Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen helpen. met vriendelijke groet Jeroen Workum
Ik bestelde een lamp, bleek bij levering dat er geen aansluitsnoer bij geleverd was. Deze had ik dus apart moeten bestellen. Dat heb ik toen maar gedaan, krijg dus wel weer €6,50 extra verzendkosten hier bovenop. De website had hier wel wat duidelijker in kunnen zijn.
Telefonist mag wel meer initiatief tonen. In plaats van er zijn 3 pagina's zoek u daar maar.
Goedendag, Wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen u dus zeer graag goed van dienst zijn en u helpen vinden wat u zoekt. Wij betreuren dan ook dat u niet tevreden bent over deze hulp via de telefoon. Wij zullen er alles aan doen om dit in de toekomst beter te doen en hopen dat u ook nog eens te kunnen bewijzen. Met vriendelijke groet Jeroen Workum
Pluspunten
HollandLamp is het allemaal net niet. De website ziet er niet fraai uit en de zoekfunctie werkt niet naar behoren. De eerste bestelling leverde bij het in starten van de iDEAL-betaalprocedure een foutmelding op, ook geen fijn begin. Verder bij ontvangst van de verrichtte bestellingen teleurgesteld. Allereerst door de ronkende tekst op de website van HollandLamp, we leveren uitsluitend A-merken; het staat zelfs op de homepage. Echter, het geleverde is tot nog toe allemaal Chinees spul, ook goed; maar adverteer dan niet met merknamen als Philips en Osram als je vervolgens Bailey levert. Tweede punt: levertijd; valt tegen in vergelijking met de concurrenten, geen "same day delivery" tegen meerprijs en leveringen worden pas binnen twee dagen verzonden. Dus niet vandaag besteld en morgen in huis, toch wel het minimum anno 2016. Als klap op de vuurpijl reageert de klantenservice niet, geen "bevestiging van ontvangst" na het verzenden van een bericht en al helemaal geen garantie dat ze binnen 24 uur zullen reageren. Als laatste blijkt de omschrijving van de producten op de website niet overeen gekomen met hetgeen ze leveren. Kortom; HollandLamp is het niet: op zoek naar een andere partij.
VerbeterpuntenNeem klantenservice serieus. Zorg voor een normale procedure, met een ontvangstbevestigingsbericht en een heldere follow-up. Wacht daar niet 14 dagen mee, dat kan niet in 2016. Weet wat je verkoopt: zorg ervoor dat productomschrijvingen overeen komen met het verkochte product.
Goedendag. Wij vinden het zeer spijtig dat u niet tevreden bent over onze diensten. - M.b.t. de ideal betaling, was er ten tijde van uw bestelling een landelijke storing. Uiteraard zeer vervelend, maar dit hebben wij direct met u opgelost. - U geeft aan dat wij chinees spul verkopen i.p.v. Philips of Osram. Het A merk Bailey heeft een specifieke aanvulling op het assortiment wat Philips niet dekt. Indien u niet tevreden bent over het product mag u deze binnen 30 dagen retour sturen. Wij zien inderdaad dat u niet dezelfde dag antwoord van ons heeft gehad. Dit is niet correct en zullen wij er voor zorgen dit in de toekomst beter te doen. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen, Met vriendelijke groet Jeroen Workum
Pluspunten
makkelijke site, goedkoop en snelle levering
Pluspunten
Fast delivery, reasonable prices
VerbeterpuntenThe Hollandlamp store sends spam to consumers who did't subscribe to their spamming letters
We hebben reeds contact gehad met elkaar. U had zich ingeschreven voor de nieuwsbrief, en dan ontvangt u deze zo 2 tot 3 maal per maand. Op uw verzoek bent u reeds uitgeschreven. Met vriendelijke groet Jeroen Workum
Pluspunten
Snelle en uitstekende levering. De kwaliteit van het product kan ik (nog) niet beoordelen want ik weet niet hoe snel de lampen stuk gaan!
Pluspunten
Aardige behulpzame mensen.
VerbeterpuntenSoftware van het zoeksysteem verbeteren, teveel allerlei rare codes en zaken, en veel te weinig termen waar het over zou moeten gaan.
Bied ook een brievenbus tarief aan. Het voelt voor mij nu niet eerlijk dat ik 6.75 verzendkosten betaal terwijl jullie 3 euro aan postzegels besteden.
Pluspunten
Duidelijke uitleg van produkt. Goede prijs.
VerbeterpuntenLevering produkt kan korter
Pluspunten
Good selection, well-described, high quality
VerbeterpuntenThe search filters could be better
Pluspunten
In principe eenvoudig om artikelen te bestellen, prijs OK, snelheid en levertijd idem maaar...
VerbeterpuntenIk bestel een OSRAM DULUX INT SENSOR 15W 827 en krijg een product van 11W afgeleverd....pfff. Misschien toch het pickingproces eens nader bekijken.
Uiteraard betreuren we dat u in dit geval een verkeerde lamp heeft ontvangen. Graag stemmen we met u af hoe we voor u uiteraard kosteloos deze kunnen omruilen. met vriendelijke groet Team Hollandlamp
Pluspunten
Snelle levering en product volgen beschrijving op website geleverd.
Pluspunten
Men denkt mee ook bij niet standaard oplossingen
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenAndere postbezorger kiezen. Dit is niks. Eerste x bericht we komen morgen terug. Tweede x alleen een ophaalbriefje ontvangen terwijl we thuis waren. Frustrerend. Nog gebeld met PostNL, maar geen gehoor.
Wij betreuren uw vervelende ervaring met PostNL. Wij zullen dit voorval zeer zeker met hen bespreken. Wij hopen dat we samen met PostNL nog eens kunnen bewijzen dit het een incident betrof. Met vriendelijke groet Team Hollandlamp
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard