Pluspunten
Groot arsortiment
Pluspunten
Correcte behandeling en levering van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen transportkosten vanaf bepaald bedrag ? Blijkbaar niet geldig voor België.
Pluspunten
Super service
Pluspunten
assortiment, levertijd, prijs
VerbeterpuntenZorg er op de site voor dat ik (met Firefox) niet steeds de mededeling krijg dat ik moet kiezen uit een onveilige site verder te kikken. Maak de site naar alle maatstaven veilig, zodat ik bovendien niet steeds een lijst tracking cookies hoef te verwijderen.
Pluspunten
verkeerde levering is snel en adequaat rechtgezet
Pluspunten
Overzichtelijke site. Goede prijzen.
VerbeterpuntenLevering heeft 2,5 dag geduurd. Kan een dag sneller. Geen bericht van verzending en Track & Trace code.
Voorafgaande aan mijn bestelling heb ik u een mail met enkele vragen gestuurd. Deze is niet beantwoord. Daarna heb ik wel telefonisch een antwoord gekregen en toen besteld.
Pluspunten
Ik werd terug gebeld nadat ik eerder contact had opgenomen en een Engelstalige mevrouw te horen kreeg en daarom had opgehangen.
Pluspunten
Groot assortiment tegen prima prijzen. Goed op de website te vinden. Denken mee met je bestelling.
VerbeterpuntenIk had een ander afleveradres opgegeven, maar helaas stond dat niet op de zending en kwam dus op het factuuradres.
Pluspunten
Komen de afspraken zoniet dan wordt er gebeld
VerbeterpuntenHet verloop van het pakket is niet volgen op internet
Pluspunten
Ik kom terug
VerbeterpuntenKan ik na 1 aankoop niet beoordelen.
Pluspunten
Scherpe prijs, ruim assortiment
Pluspunten
ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Bestelde artikel snel in huis (enkele dagen).
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard