Te mooi om waar te zijn, bestel hier niet!
Donderdagavond bestelling geplaatst (nieuwe keukenlamp: ik zag niks meer in de keuken. Kon niet koken, afwassen, niets). Volgens hun site zou een bestelling voor 17:15 geplaatst, dezelfde dag nog ingepakt worden en de volgende dag aangeboden worden. In mijn geval zou ik mijn lamp dus zaterdag in huis moeten hebben (vrijdags ingepakt). Ik bestelde via Bol.com, waar een langere levertijd stond, maar in de reviews leek het dat Holland Lamp sneller zou leveren dan aangegeven. Na contact met de klantenservice van Holland Lamp bleek mijn bestelling vrijdags verwerkt te worden, waarna mijn artikel werd opgehaald in het magazijn. Dan zouden ze maandags versturen en dinsdags leveren. Zondag bleek mijn bestelling echter nog steeds niet verwerkt te zijn, dus was het maar de vraag of en zo ja wanneer ik mijn lamp zou krijgen. Ik kon hem nog annuleren in mijn Bol.com account, wat ik ook heb gedaan. Elders besteld daarna. Al had Holland Lamp gewoon (sneller) kunnen leveren, want er lagen nog 57 stuks in het magazijn, vertelde de artikel pagina op hun eigen site. Ook staat daar dat je als het spoed is, kunt bellen. Gedaan toen mijn bestelling nog stond, zonder resultaat. Is een optie voor bedrijven tegen een meerprijs van 400,-. Het zijn amateurs. Dat zie je aan de website en dat merk je aan de service. Mijn advies: bestel hier niets! Mooie prijzen beloven veel, maar je krijgt weinig (of niets).