Hollandlamp heeft een ruim assortiment in verlichtingsmaterialen

Kwaliteitsmaterialen worden online snel geleverd.

Retouneren dure grap

Verkeerde trafo besteld . opsturen € 7.65 Afhandeling ? € 78.95 _ € 72.00 = € 6.95 €7.65 €6.95 ______ € 14.60 Andere web gratis foutje bedankt .

Prima product en snelle levering

Goede website goede prijs

Goede website en prijs alleen post. Nl kwam het pakket twee dagen geblaat bezorgen

Positief

Erg goed geholpen door Johan

Snelle reactie op vragen.

Vriendelijk, meedenkend en snel!

Alle medewerkers aan de telefoon zijn vriendelijk en meedenkend in de zoektocht naar het juiste product. Het assortiment is behoorlijk compleet. DE afhandeling snel en duidelijk.

Doet waar ze voor staan

Duidelijke beschrijvingen en communicatie

Prijs kwaliteit en levering top

Dikke prima

Snel en correct geleverd.

Snel en correct geleverd. Goed verpakt ook. Niets te klagen.

Ze doen wat ze zeggen perfect

top

Prima producten. Snelle verzending.

Twee maal een buitenlamp met LED verlichting gekocht. Zeer tevreden. Goede website en snelle verzending.

Sturen n product, dat kapot is en laten je voor de verzendkosten opdraaien

Product gekocht dat kapot is en slechts geld retour, geen vervangend exemplaar. Verzendkostwn niet vergoed, heel slecht.

super

Jeroen bedankt voor de info

Goed advies, snelle levering, kwaliteit, scherpe prijs

Twee keer al besteld en 2x snelle en complete levering. Medewerkers nemen nog echt tijd voor een klant. TOP

Een incomplete lamp geleverd

In de doos zat alleen een lampbol en een zwarte buis.

werken volgens afspraak toppie!!

Nadat de order geplaatst en betaald was bleek deze niet in één levering te bezorgen. Na overleg besloten dat de levering 2 dagen later wel compleet geleverd kon worden. Dit is allemaal volgens afspraak verlopen. Geweldig

Waardeloos

1 doosje gehad zonder begeleidend informatie waar is de rest ? Kost toch een hoop geld en kunnen er weer “achteraan” .

Snel en netjes geleverd

De bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd. Top.

Snel, makkelijk en goed

Artikelen werden snel geleverd en voldeden aan de verwachtingen. Bestellen was makkelijk en bevestiging was gelijk binnen

Uitstekende producten en voortreffelijke levering

Het kostte heel weinig moeite om het product te vinden en te bestellen, bovendien veel goedkoper dan andere leveranciers.

Goede adviezen groot assortiment

In onze zoektocht naar goede lampen in ons appartementencomplex zijn wij uitstekend geholpen door Hollandlamp.

uitstekend

Precies goed

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard

Over Hollandlamp

Welkom bij Hollandlamp, dé specialist in hoogwaardige verlichting voor bedrijven. Wij leveren op maat gemaakte lichtoplossingen voor kantoren, industrie, retail, scholen, magazijnen, parkeergarages en meer. Met uitsluitend A-merken zoals Philips, Norton, Prolumia, Sylvania, Megaman en Opple, garanderen we kwaliteit en efficiëntie. Ontdek ons volledige assortiment op: