Pluspunten
Duidelijke omschrijving
VerbeterpuntenLevertijd, bewust hier gekocht (voor iets meer) ivm snelle levering. Echter een dag later verstuurd, 5 dagen later geleverd ivm ook nog weekend.
Product gekocht dat met 1 dag geleverd zou worden maar na 1,5 week we nog niet was. Uiteindelijk het product toch ontvangen met excuses. Er was iets mos gegaan met de order. Hopelijk beter een volgende keer
Er is door ons inderdaad niet correct gehandeld, helaas is door een vergissing uw bestelling niet verzonden, Nadat u bij ons heeft gereclameerd hebben wij u direct beantwoord en onze excuses aangeboden voor het voorval. We hebben ook direct de bestelling verzonden. We vinden het zeer spijtig en hopen in de toekomst nog eens te bewijzen dat dit niet de normale gang van zaken is. Met vriendelijke groet. Jan Workum
Pluspunten
super service en direct antwoord op vragen via mail
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
Redelijk snelle levering tegen een mooie prijs.
Pluspunten
via de mail technische gegevens opgevraagd. elke keer een snelle reactie terug. ook op rekening bestellen was geen enkel probleem.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
levering oke installatie onduidelijk (onduidelijke gebruiksaanwijzing)
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard