Het is best lastig om de lichtkleur te bepalen voor een leek nagelang het aantal celvin. Het is mishien mogelijk om een foto toe te voegen hoe de lampen branden in het donker
liever niet opsturen net DHL, duurtl te lang. Beter TNT gebruiken
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle en accurate afhandeling. Over de kwaliteiten van de Ledlampen kan ik nog niets melden. De lampen zullen hun kwaliteit pas bewijzen met een langere levensduur!
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiet op tijd geleverd.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniet teuten over beoordelingen
Pluspunten
Snelle levering, correcte verpakking en een goede product- én voorraadkennis van de medewerker. Goed op orde!!
Pluspunten
Goed artikel voor faire prijs.
VerbeterpuntenSnellere levering, artikel kwam derde dag na bestelling. Opvulling in doos rond artikel was knullig/ goedkoop amateuristisch, voldeed wel maar zag knullig uit met al die verouderde folders.
Pluspunten
goed te vonden op de website, goed beschreven met juiste maten ..
Verbeterpuntensneller leveren, niet via dhl dus
Pluspunten
2 exemplaren bleken defect en werden probleemloos vervangen
VerbeterpuntenWellicht verstandig vooraf de lampen te checken, voorkomt kosten extra nazending.
de tijd die tussen de bestelling en de effectieve levering ligt is niet 24 of 48 uur. Dit schept foute verwachtingen
Pluspunten
Correct behandeld en goede beantwoording op vragen
Vond de verzendkosten aardig duur voor een lampje wat in een bubbeltjesverpakking ook in de brievenbus had gepast.
Pluspunten
Het bedrijf werkte goed mee toen ik mijn lamp wilde ruilen.
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard