Pluspunten
het gemak waarmee je op de webshop kunt bestellen en afrekenen
Verbeterpuntenmeer toezicht op DHL dat het sneller bezorgt, in mijn geval stond heeft DHL zelf de datum van bezorgen aan gepast. Hier kwam ik achter doordat ik belde omdat er onduidelijkheid was in de track and trace link. Er stond in dat het pakket zou worden bezorgt op afspraak met de ontvanger. Dit alles terwijl ik geen contact heb gehad met DHL. Toen ik de klantenservice hierover belde kreeg ik te horen dat degene verantwoordelijk voor de distributie dit zelfstandig had aangepast. Zonder mijn medeweten dus.
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
door dat de besteller na twee keer het pakketje niet heeft kunnen bezorgen heb ik het pakketje uit zwolle moeten halen dat is dan 160 km a 0.25 per km dus 40.00 euri op een product van 80.00 euri Dus bijelkaar 120.00 euri dus nu wel heel duur met vr groet H Keizer
Pluspunten
ben prima geholpen, men is zeer klantgericht en zeer vriendelijk en doet alles om het probleem met een bezorging met de koerier op te lossen. niets dan lof.
Pluspunten
Prompt reply to e-mails.
Pluspunten
veel communicatie
Verbeterpuntenlate levering
Pluspunten
Moest nog een spot bijbestellen. Die kwam al na 1 dag. Top hoor.
Pluspunten
Duidelijke website Goede en frequente communicatie
Pluspunten
Optimale service, snelle verzending. Persoonlijk contact is prima. AANRADER.
VerbeterpuntenGeen.
nee
Pluspunten
Zie boven
nvt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Adequaat
VerbeterpuntenGeen
Flemingstraat 28