Pluspunten
duidelijke website
Verbeterpuntenkwaliteit vande lampn / fwerking is matig. Mar dat is geen kritiek op Hollandlamp
Pluspunten
Duidelijk kommunikatie, mail wordt snel beantwoordt. Afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
nazorg was ok, na problemen (buiten hun schuld) met afleveren/transport
Verbeterpuntende aflevering door transportfirma was niet optimaal
Pluspunten
Shop zoals het zijn moet. Snel de gezochte parts kunnen vinden, bestelproces is duidelijk, betaalmogelijkheden voldoen prima en levering is lekker snel.
Pluspunten
Groot aanbod Redelijke prijzen tov andere internetwinkels Zending netjes verpakt en als zending eenmaal is verstuurd wordt deze vlot bezorgd.
VerbeterpuntenAls je alles op voorraad hebt en op de website groot adverteert met een dag te leveren, kom dat dan na of stuur een mailtje dat iets er niet is en hoe lang het dan wel gaat duren ipv de klant hier steeds achteraan te laten gaan. Heb meerdere keren contact op moeten nemen en uiteindelijk order veranderd omdat artikelen die op voorraad in de webshop stonden een levertijd van meerdere weken en zelfs onbekend bleken te hebben. Na de verandering zou ik een bevestiging van de verandering krijgen en mijn het geld van het niet geleverde deel teruggestort krijgen. Hier heb ik 2 weken later nog niets van gehoord of gezien. Verder is de productinformatie op de website vrij summier.
mijn eigen fout, ik heb de verkeerde lampjes besteld. ze zijn een stuk kleiner dan ik dacht. nou ben ik zelf een leek, maar het was dus niet zo duidelijk (voor leken) op de website.
Pluspunten
snelle levering, goede merken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
led lampen voldoen aan verwachting
Verbeterpuntenbezorging via DHL is een ramp omdat ze niet proberen uit te zoeken of er iemand thuis, kan makkelijk via email
Pluspunten
U hebt mij uitstekend geholpen bij het vinden van het juiste artikel. De snelheid waarmee u op mijn emailvraag reageerde was buitengewoon snel. Ik ben zeer tevreden met het door u geleverde artikel. Het door mij verkeerd bestelde heb ik inmiddels teruggestuurd. Ik vertrouw op een correcte creditering hiervan.
geen
Pluspunten
Snelle reactie gehad met adequaat voorstel.
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard