Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit spullen.
Pluspunten
Snelle goede levering
VerbeterpuntenEen faktuur bij de bestelling of per post naar adres.
Pluspunten
Goedkoop. Prima goede communicatie over de levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Ik heb in mijn beoordeling duidelijk een punt gemaakt. Heb via de web winkel een product besteld. Blijkt niet meer in assortiment te zitten. Wat goed is dat ik een vervangend advies kreeg zonder meerkosten voor mij. TOP. Via de mail word ik gevraagd om akkoord te gaan met gewijzigd voorstel. Dan ontstaat er een kink in de communicatie want daar word mijn mail gemist en moet ik zelf bellen om te vragen waar de goederen blijven. Had ik dit niet gedaan dan had ik nog gewacht verwacht ik.
VerbeterpuntenMail goed in de gaten houden voor opvolging van elke individuele klant of order. Zeker waar er iets bijzonders aan de hand is. Verder TOP concept. Dank en succes, Gerard
Pluspunten
Verbeterpuntende verpakking van de Philips lampen geeft de indruk dat de lampen al heel oud zijin
Pluspunten
Gewoon snel en goed! klasse!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
snelle levering goed verpakt. lampen doen het ook nog allemaal
bezorging door post.nl ging fout. geen bezorgbericht, in track en trace systeem het verkeerde huisnummer van bezorgadres ingevuld
Pluspunten
snelle levering. 1 lamp was stuk maar gelijk een nieuwe gekregen. Top bedrijf!
Pluspunten
Na het ontvangen van een verkeerd product heb ik contact opgenomen en werd ik snel teruggebeld. Nadat duidelijk was wat ik had besteld en wat er geleverd was werd direct alsnog het juiste product gestuurd.
Pluspunten
Nadat eerst het verkeerde was verstuurd en ik daarover gebeld heb, is dit keurig netjes opgelost en daarbij is door Hollandlamp ook nog telefonisch contact geweest om dit mede te delen.
Pluspunten
Snel betrouwbaar
In het mailtje met de track en trace code staat: 'track & tracé van uw bestelling bij hollandlamp.nl' 'tracé' schrijf je dus eigenlijk 'trace' zonder accent dus. Hoop dat het helpt. Groeten,
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard
Welkom bij Hollandlamp, dé specialist in hoogwaardige verlichting voor bedrijven. Wij leveren op maat gemaakte lichtoplossingen voor kantoren, industrie, retail, scholen, magazijnen, parkeergarages en meer. Met uitsluitend A-merken zoals Philips, Norton, Prolumia, Sylvania, Megaman en Opple, garanderen we kwaliteit en efficiëntie. Ontdek ons volledige assortiment op: