Pluspunten
Vlotte afhandeling, keurige en snelle beantwoording van vraag.
Pluspunten
Snel antwoord over vragen van verschillende producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede prijs, breed assortiment
VerbeterpuntenLange levertijd, product info klopt niet. Staatt dat de lamp geen schakelaar heeft, die is wel aanwezig zoals de product omschrijving van de leveranciers website staat
Pluspunten
er staan vragen bij die ik niet opjectief kan beantwoorden imdat het de eerste keer is en via internet is verzonden.
Verbeterpuntenwij hebben inderdaad lampen gekocht omdat 80 wat niet meer te krijgen was in de winkels en wij het voor de badkamer armenturen nodig hadden. maar wij weten niet of de kwaliteit goed is want de lamp die wij hebben vervangen blijft flikkeren. wij weten niet of de anderen 6 die wij hadden besteld de zelfde kwaliteit hebben dan zou dat en slechte zaak zijn.
Alles is 100% er is niets aan te verbeteren!!
Pluspunten
k.A.
Verbeterpunten2 Mini-Halogenlampen lassen sich auch in einem Luftpolsterumschlag versenden. Die Verpackung war vollkommen übertrieben, sehr umweltunfreundlich.
Pluspunten
Gewoon volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
probeerde mee te denken in het vinden van een oplossing
VerbeterpuntenProbeer meer te weten over de produkten die je verkoopt. In mijn geval matchte de aankoop niet met de verwachte oplossing.
Pluspunten
Goede snelle afhandeling
Pluspunten
goede prijs en snel geleverd
Verbeterpuntenbeetje jammer om een tarief van pakketpost te hanteren en dan met brievenbuspost te verzenden .
Pluspunten
Correcte levering,alle lampjes intact.
Pluspunten
Mooie producten, Snelle reactie op de vragen die ik had. Vriendelijke mensen en behulpzaam in het vinden van een alternatief voor de toekomst nu de kooldraadlamp er over een tijdje uit gaat.
VerbeterpuntenHet zijn prijzige lampen.
Pluspunten
Hollandlamp zorgde voor een snelle bezorging bij PostNL.
VerbeterpuntenPostNL gaf eerst aan dat op vrijdag het pakket zou worden aangeleverd. In de loop van vrijdag werd het zaterdag en in de loop van zaterdag werd het maandag. Dat bericht werd niet herroepen maar er verscheen geen bezorger van PostNL. Op dinsdag kwam opnieuw de aankondiging en gelukkig werd die goed nagekomen. ik had echter wel drie dagen voor niets
Pluspunten
gewoon netjes geleverd!
Verbeterpuntenmisschien verzendkosten iets verlagen, is een drempel bij kleinere bestellingen
Pluspunten
Bezorging
VerbeterpuntenHet merk geven als aan gegeven maar het product was gelukkig wel goed
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard
Welkom bij Hollandlamp, dé specialist in hoogwaardige verlichting voor bedrijven. Wij leveren op maat gemaakte lichtoplossingen voor kantoren, industrie, retail, scholen, magazijnen, parkeergarages en meer. Met uitsluitend A-merken zoals Philips, Norton, Prolumia, Sylvania, Megaman en Opple, garanderen we kwaliteit en efficiëntie. Ontdek ons volledige assortiment op: