pak lampen beter in, de lamp die wij kregen was licht beschadigd, de verpakking was te groot , de lamp was kennelijk heen en weer geschoven in de verpakking.
Pluspunten
Gezocht, gevonden, besteld en na 2 dagen ontvangen. Meer is er niet te wensen.
Pluspunten
website snelheid levering
Verbeterpuntenleveringskosten naar Belgie
Pluspunten
Levertijd en Prijs
website blinkt niet uit in overzichtelijkheid
Pluspunten
Duidelijke site met enorm veel keuze en concurrerende prijzen.
Pluspunten
Duidelijke website, artikel was snel te vinden. Snelle levering van product.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
heldere site ! redelijke prijzen.
Pluspunten
Goedkoop en snel
Pluspunten
Goed product, snelle levering, stevig verpakt
Pluspunten
overzichtelijke website en snelle levering
Verbeterpuntenin een armatuur ontbrak de lamp, blijkbaar geen controle voor verzending
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site.
Pluspunten
Snelheid van handelen en direkte service
VerbeterpuntenZoe niet zo snel een verbeter punt weten
de buislamp dat uit de verpakking kwam was voorzien van twee andere (kunststof) contactdelen, waardoor de lamp niet werkt in ons armatuur
Pluspunten
Alles is prima geregeld, snel de bevestigingsmails ook dat de betaling binnen is erg prettig.
Pluspunten
Nog geen artikelen ontvangen,maar informatie daarover is goed.
Hoe kunnen wij oordelen als wij nog niets hebben ontvangen Vr. gr. Leni Schravemade
Pluspunten
Snelle levering en goede service.
Flemingstraat 28
1704SL Heerhugowaard
Welkom bij Hollandlamp, dé specialist in hoogwaardige verlichting voor bedrijven. Wij leveren op maat gemaakte lichtoplossingen voor kantoren, industrie, retail, scholen, magazijnen, parkeergarages en meer. Met uitsluitend A-merken zoals Philips, Norton, Prolumia, Sylvania, Megaman en Opple, garanderen we kwaliteit en efficiëntie. Ontdek ons volledige assortiment op: