Betrouwbaar

Duidelijke en gemakkelijke site. Goede communicatie, vlotte levering.

fijne shop

fijne shop, makkelijk de juiste lampen gevonden.

snel en correcte levering

snel en correcte levering!..prima!

Prima lamp!

Redelijk snel geleverd, wel wat lastig om te monteren, absurd dat er geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bijzit, alleen zeer summier Engels briefje met hele kleine lettertjes en onduidelijke tekening, das wel jammer!

Prima bedrijf

Bij dit bedrijf kan je prima online bestellen, vlotte en goede levering. Als je technische vragen hebt of advies wil wordt je ook vlot en deskundig geholpen.

Goede prijs en snelle service

Ik had een buiten lamp nodig. Op internet vergeleken en hier de voordeligste gevonden. Gelijk besteld en snel en goed verpakt in huis. Ik ben er blij mee

Meedenkend en vakkundig advies.

Wij zaten met kapotte armaturen die niet meer leverbaar zijn. Hollandlamp heeft toen op grond van summiere informatie (een paar foto's) een modern alternatief gvonden wat zonder problemen in de bestaande verouderde installatie opgenomen kan worden.

Goed geregeld

Goed geregeld

Prima bedrijf

Eerste keer bij jullie besteld keurig bezorg binnen twee dagen Zeker een aanrader Gr klomp

Na 2 dagen netjes heel aangekomen.

LED-lamp voor buitenverlichting.

Goed product en snel geleverd

1 artikel was niet meegeleverd. Uitstekend geholpen, en artikel meteen nagestuurd.

Uitstekende service; met hoge kennis van zaken!

Hollandlamp kent haar zaken geweldig goed door de enorme ervaring die men heeft en deelt dit graag met haar klanten. Een bedrijf, dat ik iedereen aan kan raden!

Prima gedaan.

Prima gedaan, tijd, levering etc.

Goede voorlichting en correcte en snelle levering

Goede voorlichting en correcte en snelle levering

Oké, goede informatie betreft verloop.

Bestelling op 14 september (week 37). Was aanvankelijk wat verwonderd omdat ik bericht kreeg dat er ging geleverd worden in week 43 daar op de website een levertijd van 3 tot 7 dagen werd vermeld, meen ik. Uiteindelijk ontving ik de rookmelder deze week (week 39). ik werd goed op de hoogte gehouden.

snel en correct.

alleen al door de zorgvuldige verpakking vd artikelen een prima indruk.

tevreden

De bestelling ging soepel, goede klantenservice.

Perfecte levering

Fijn om hier te bestellen

Prettig

Goede voorlichting

snelle servies

snelle servies en op tijd geleverd

Alles is prima verlopen

mijn eerste opdracht bij Hollandlamp is prima afgehandeld alles geleverd zoals besteld

prima geregeld

ik heb tel. advies gevraagd, er werd mij verteld welke lampen er geschikt waren, prima adv ies

Flemingstraat 28

1704SL Heerhugowaard