Geen hoesje ontvangen en ook geen terugbetaling!

Hoesje besteld december vorig jaar. Kreeg na enkele weken een mail dat hoesje niet meer beschikbaar is, met de vraag of ik een bruine wilde of nog even wilde wachten. Ik ging wachten... en wacht nog steeds, want na zoveel mails later: geen antwoord meer en ook geen terugbetaling. Dit is gewoon schandalig!!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik ben fijn en vriendelijk geholpen

Geweldige tussenoplossing

Ik bestelde een hoesje maar hoorde vervolgens niks. Na 3 dagen belde ik het na en bleek dat de leveringstijd een stuk langer was geworden dan eerst was vermeld. Vervelend, want nu had ik een nieuwe iphone zonder bescherming. Toen ik dat zei, beloofde de jongen aan de telefoon een oplossing. Ik kreeg vervolgens 24 uur later een koerier met een simpel doorzichtig hoesje als tijdelijke vervanger, super netjes opgelost! Dat mooie lederen hoesje wordt nog nageleverd, maar deze service is wel echt een cadeautje.

Goede kwaliteit en super service

Ik heb een verkeerd hoesje besteld en na telefonisch contact met een zeer vriendelijke medewerker is dezelfde dag nog het juiste product verzonden, zonder eerst het product retour te hebben ontvangen. Daarnaast wordt er ( altijd) gratis een passende screenprotector bijgeleverd.

Mooi product snelle levering

Website makkelijk mooie korting snelle levering

Fantastische service!

Dit bedrijf heeft een perfecte service, precies zoals de klant wenst. Ga zo door!

Super service

Bestelling kwam niet. Bij contact bleek dat product niet meer leverbaar was waar firma niet van op de hoogte was. Er werd duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs als gekozen product. Super.

Hoesje was te zwaar en kreeg pinpas haast niet uit het klepje

Teruggestuurd maar nog geen geld terug ontvangen

Goede service met omruilen

Had verkeerd hoesje bestel en zakje al open geknipt, was geen punt. Kon zo retour.

Topper in zin vak

Topper in zin vak

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen

Alles keurig geregeld, van aankoop tot bezorging

Mijn dochter heeft mij geholpen met het aankopen van de iPhone.ik kan niet anders zeggen dat het soepel is verlopen en vooral de bezorging en betaling.

Opsturen ging oke

Maar terugsturen kost je 7 euro. Echt belachelijk. Voor mij nooit meer deze club!

Heeft vrijwel direct bewezen effectief te zijn toen mijn nieuwe telefoon een korte vlucht van de trap maakte… hoesje nu beschadigd, maar dat vind ik minder erg. ;-)

positief

keurig hoesje en af handeling

heel correct

Alles volgens afspraak

Netjes geholpen, aardige meedenkende medewerkers.

Had een fout gemaakt in mijn bestelling. Hierdoor verkeerd artikel gekregen. Juiste kosteloos opgestuurd, volgende dag in huis, super!!

Snelle levering, goede en tijdige informatie

Snel en correct

Snel en correct

Goede bescherming!

Goed en sterk telefoon hoesje en zeker goed voor als je veel op de bouw of buiten werkt!

Supersnel en netjes

Voldeed precies aan de verwachtingen

Voldoende

Gemakkelijk hanteerbaar, Echter het magneet is te zwak. Telefoon valt er gauw vanaf.

snelle levering en goede service.

Mijn eerste hoesje voldeed niet aan mijn verwachtingen. Ik hoefde het niet te retourneren, en kon een nieuw hoesje bestellen en het geld werd keurig verrekend.

Zeer prettig

ik had een verkeerd hoesje geleverd gekregen en heb na een belletje direct de juiste opgestuurd gekregen en als extra een duurdere frontcover erbij ontvangen voor het ongemak. Zeer gemoedelijk en nette service!

Volgende keer weer hier bestellen!

Makkelijk te bestellen, super snelle en goede service en netjes ingepakt!

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort