Laden reviews...
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Algemene indruk is positief met snelle levering, vriendelijk personeel en duidelijke prijs-kwaliteitverhouding. De meeste reacties melden een soepele bestelervaring en snelle bezorging, met heldere afhandeling bij problemen. Een paar terugkerende thema's zijn beschikbaarheid en retourneren, maar deze kwesties worden doorgaans vlot opgelost.
Een snelle levering en een goed product helemaal tevreden
25 June 2026
Hennie
Leiden
Niks bijzonders maar wel irritant dat ik een review moet schrijven.
18 June 2026
Robert
Baarn
Zeer goede service.
15 June 2026
Bjorn
Gastel
Ik was op zoek naar een hoes voor mijn i-pad en kwam al snel op jullie site terecht. Veel keuze, overzichtelijk en qua prijs aantrekkelijk. Makkelijk om te bestellen en prima service verder. Aanrader!
12 June 2026
Hanneke
Deurne
~
1 June 2026
Oscar
Utrecht
Ik Had een hoesje en een screenprotector besteld. Hoesje is geleverd screenprotector niet. Na een mailtje van mij zou de screenprotector worden nagezonden maar deze is na twee weken nog niet geleverd.
22 May 2026
Dolf
Meerkerk
Geweldige service
22 May 2026
Ad
Nieuwegein
Het hoesje heeft een opstaande rand rondom camera lenzen, maar de lenzen zijn hoger als de opstaande rand. Daar heb je dus niet veel aan. Terugsturen is niet gratis en daar heb ik geen probleem mee. De verzendkosten die hiervoor berekend worden zijn hoger als de daadwerkelijke verzendkosten, en daar heb ik wel moeite mee.
18 May 2026
Chris
Eindhoven
Ik had een verkeerde maat besteld. Maar het was makkelijk om te ruilen. Alleen bezorgkosten betalen.
8 May 2026
Elles
Huizen
Er was per abuis een verkeerd product verzonden, wat natuurlijk elk bedrijf kan overkomen. Dat is heel snel, netjes en klantvriendelijk opgelost en dat is waar het om draait.
7 May 2026
Emine
Alphen aan den Rijn
niet stevig, hoes kapot en omhulsel ook
4 May 2026
Laurens
Zwolle
Het is hoesje is goed en snel geleverd. Prima service
1 May 2026
A
Zoetermeer
30 April 2026
Anja
Rotterdam
Medewerker heeft mij als Boomer prima geholpen de juiste case te vinden
23 April 2026
Piet
Amersfoort
Heerlijk, past perfect
16 April 2026
Gerard
van Vonderen
Wat ik besteld had gelijk de dag erna geleverd en een gratis screenprotector
16 April 2026
Lou
Roermond
Product is nooit gekomen en ik heb geen reactie gehad op mail klantenservice, bestel hier niet
9 April 2026
Willemijn
Amsterdam
Goede levering
6 April 2026
Peter
Landgraaf
Deskundig personeel en erg vriendelijk!
1 April 2026
Mady
Rotterdam
Hoesje besteld december vorig jaar. Kreeg na enkele weken een mail dat hoesje niet meer beschikbaar is, met de vraag of ik een bruine wilde of nog even wilde wachten. Ik ging wachten... en wacht nog steeds, want na zoveel mails later: geen antwoord meer en ook geen terugbetaling. Dit is gewoon schandalig!!
25 March 2026
Mada
België
Ik ben fijn en vriendelijk geholpen
19 March 2026
José
Kampen
Ik bestelde een hoesje maar hoorde vervolgens niks. Na 3 dagen belde ik het na en bleek dat de leveringstijd een stuk langer was geworden dan eerst was vermeld. Vervelend, want nu had ik een nieuwe iphone zonder bescherming. Toen ik dat zei, beloofde de jongen aan de telefoon een oplossing. Ik kreeg vervolgens 24 uur later een koerier met een simpel doorzichtig hoesje als tijdelijke vervanger, super netjes opgelost! Dat mooie lederen hoesje wordt nog nageleverd, maar deze service is wel echt een cadeautje.
18 March 2026
Meta GrootAntink
Driezum
Ik heb een verkeerd hoesje besteld en na telefonisch contact met een zeer vriendelijke medewerker is dezelfde dag nog het juiste product verzonden, zonder eerst het product retour te hebben ontvangen. Daarnaast wordt er ( altijd) gratis een passende screenprotector bijgeleverd.
12 March 2026
X
Jansen
Website makkelijk mooie korting snelle levering
12 March 2026
Dennis
Enschede
Dit bedrijf heeft een perfecte service, precies zoals de klant wenst. Ga zo door!
9 March 2026
RP