Pluspunten
Heldere en overzichtelijke site. Goede afhandeling en alles binnen 24 uur geleverd.
Positive
Good, very good
Pluspunten
wel wat meer dan alleen iphone cases!
Verbeterpuntenjammer dat ik zelf de retour portokosten moest betalen en het pakje was beschadigd aangekomen, eigenlijk vooral platgedrukt...
Pluspunten
Nette en snelle levering
Pluspunten
Mooi product! Uitstekend kwaliteit!
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering
Voor 19 uur besteld volgende dag in huis? Mocht 7 dagen wachten op me bestelling (sena iPhone x) die gewoon voorradig was
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntencontroleren van producten
Pluspunten
Goed geholpen en opgelost toen wij 3 tablet houders hadden besteld en niet goed bleken te passen icm de heavy duty beschermhoezen. Vervolgens heeft een medewerker voor ons nog een ander model tablethouder voor ons opgemeten en die bleek wel goed te passen. Dus nette service.
Verbeterpuntenbij de levering van de nieuwe tablethouders, kwam er eerst 1 van de 3 bestelde binnen, maar dit was ook na 1 belletje meteen opgelost!
Pluspunten
Hele snelle bezorging en juiste product geleverd.
Pluspunten
Snelle service, verkeerde artikel geleverd naar 1 mail alles geregeld. Toppie
Pluspunten
Breed assortiment, snelle probleemloze levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie webside
VerbeterpuntenEerlijkheid ,
Pluspunten
toppie
Verbeterpuntentoppie
Pluspunten
Voorzien van volledige informatie omtrent product en advies.