Deel het ook met meerdere , veel keus vlug bezorgt. Goede service als er wat is je kunt hun altijd bellen dat is heel fijn . Fijne mensen dan ook aan de lijn . Nee bewaar het ze zijn top.

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Zoals het hoort

Duidelijk goeie en snelle service

Supersnelle levering en geweldige service!!

Het meekijken op de website en het meedenken wat voor mij het beste was, vond ik echt heel fijn!!

Top product

Snelle levering goede kwaliteit telefoonhoesje

Nog niets ontvangen

Duurt lang voordat het er is heb nog niets ontvangen

snel en goed

Snel en goed

Snelle levering en product zoals omschreven

Handige website en snelle service,precies wat ik zocht,bravo.

Klantgericht, snel en vriendelijk!

Snelle levering, nette service tav een probleem aan een hoesje en vriendelijk personeel.

Te laat ontvangen

Had een nieuw hoesje nodig voor mijn vakantie. 2 dagen later pas ontvangen maar toen moest ik al weg. Ligt nu waarschijnlijk in de brievenbus te wachten tot ik terug Be N van vakantie.

Hoes gekocht voor nieuwe Ipad. Bleek na aanschaf niet voorradig te zijn. Er werden gelijk alternatieven aangeboden. Prima communicatie. Erg vriendelijk!

Slechte kwaliteit

Hoesje besteld a 25,- kwaliteit laat zeer te wensen over, Hoesje is retour, en ja dan gaan er waarschijnlijk onkosten van af want het plastic is geopend.

Heel mooi iPhone hoesje, Heel handig dat jij kan de iPhone oplader in de Horizontaal legen zonder de hoesje uithalen. Ik ben blij mee!!!

Snel geleverd, prachtig hoesje

Veel keuze en snelle service Originele hoesjes met prachtige print

Snelle levering, hoesje niet geweldig

De zijkant van het hoesje is nu al los van de achterkant. De rand van mijn iPhone wordt op die manier minder goed beschermd.

Hoesje gekocht, binnen 24 uur was een metalen ringetje los. Er werd snel gereageerd op mijn klacht en een voorstel gedaan. Mijn tegenvoorstel werd echter royaal gehonoreerd. Ben er zeer tevreden over.

Zoals je het mag verwachten van een moderne webwinkel.

De producten die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit. Ze zijn snel geleverd. Ze hadden ook een goeie actie met een gratis screenprotector. Die screenprotector was ook goed. Kortom erg tevreden.

Zeer goede ervaring, klantenservice, levering en kwaliteit product top!

Alvorens ik ging bestellen had ik een vraag, klantenservice tip top in orde, bestelling volgende dag geleverd en kwaliteit product ook nog een dikke prima! Al met al zeer zeker 5 sterren!

Had hoesje besteld. Net niet tevreden. Was in buurt , ff langs gereden. Super opgelost. En meegedacht. Ander hoesje en schermbeveiliging enz… netjes erop en top. Denk dat gewone winkels minder service geven.

helaas niet de de juiste geleverd

nu al de tweede keer niet de juiste geleverd eerste is al terug gestuurd eens af wachten naar de terug betaling ja jammer zo

Muito boa!

Fiz a compra e recebi com rapidez e os produtos são de qualidade.

• Você nos recomendaria? Yes

Snel besteld zeer snel geleverd

Goede en snelle levering produkt zoals besteld

Zeer goed geholpen

Doordat je nog telefonisch contact kunt hebben, is er eenvoudiger overleg mogelijk, indien er vragen zijn mbt de mogelijkheden van de producten.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort