Geweldige producten voor prima prijzen.

Voor mijn nieuwe Iphone 12 Pro Max zocht ik een goede bescherming. IPhone-Cases.nl kon die leveren. Een DBramante1928. Wat een schitterende uitstraling. En wat handig dat je telefoon via een magnetische plaat vast zit. De uitsparingen kloppen tot op de millimeter. Echt een aanrader!

Keurig en snel geleverd.

Na telefonisch contact , snel en keurig geleverd.

Super fijn

Goed verpakking en mooi materiaal Dus ben heel blij erbij Allen was de delivery kan nog snel zou zijn Da duurt mss 4.5 dagen tot ik krijgt

iPhone-Cases doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Alles netjes op tijd geleverd.

Ik ben hartstikke blij met service en klantvriendelijkheid

Betrouwbare levering.

...

Snelle levering Het merk & model dat ik wilde was er voor een iPhone 11

Perfecte service

Ik had een case besteld... helaas de verkeerde geleverd. Na een belletje had ik de volgende dag de juiste binnen! En de verkeerd geleverde hoefde niet retour. Chapeaux, zo hoort ‘t.

Top kwaliteit

Goede prijs en top kwaliteit. Snel bezorg en betrouwbaar.

Snelle levering, keurig verzorgd

het "begin"was goed!

Hallo, Helaas verkeerde Otterbox Strada Folio case besteld voor de Iphone 12 Pro Max. Ik heb er een nodig voor een Iphone 11 Pro Max.... Direct toen ik de case kreeg teruggestuurd ter omruiling. Ik wacht het resultaat af en wil dan graag weer een review schrijven. Mvg, Jan Grobben.

Snelle levering en voordelig geprijsd.

Slechte kwaliteit !

Binnen een week kapot !

Keurige afhandeling en een vriendelijke klantenservice

Goed af gehandeld,Maar niet als je iets terug stuurt dan duurt het lang voor je het geld teru g heb.

Redelijk goed.

Goede producten, dag te laat geleverd

Prima producten, goede keus ook. Helaas de belofte dat de volgende dag geleverd zou worden niet nagekomen. Maar twee dagen is nog steeds een goede score. Ik has echter bewust voor deze partij gekozen ivm de beloofde levertijd...

Goed!

Vriendelijke klantenservice (e-mail) en snelle bezorging! Tevreden met mijn nieuwe case en gratis screen protector.

Goede prijs en goede service

Ik had een case en screen protector besteld voor mijn iphone, per ongeluk had ik de case voor het foutieve model besteld. In plaats van zoals vele anderen alles gewoon op te sturen werd ik gecontacteerd om te vragen of ik een fout gemaakt had. Heeft mij de nodige problemen achteraf bespaart. Ik ben zeer tevreden met dergelijke service! Dank iPhone-Cases!

Goede prijs en snel en netjes geleverd.

Super service!

Verkeerde hoesje besteld (mijn eigen fout!) Snelle en professionele oplossing! Zeer tevreden over de service!! Bestelde artikel ook zeer tevreden over. Zeker een aanrader.

Na 3 weken nog steeds niets ontvangen

3 weken geleden bestelling voor een smartphone cover gedaan. Vorige week mail gestuurd, maar geen antwoord en tot heden niets ontvangen... Vandaag opnieuw gemaild. Ik ben benieuwd of er nu wel een antwoord komt... Ik vermoed dat ik mijn geld zal kwijt zijn en nooit mijn bestelling zal ontvangen... So for me: NEVER AGAIN

makkelijk bestellen en snelle levering, dus wat wil je nog meer

precies volgens verachting gekregen wat ik besteld had en dat is altijd fijn

Ik heb weer goede ervaringen

Ik heb, net zoals een paar jaar geleden, goede ervaringen met iPhone-cases.

Snelle en goede service

De zending is keurig en snel verzonden

Meedenken en snelle service

Ik had een foutje in mijn bestelling gemaakt en kreeg voor verzending al een mail hierover. Netjes en snel kreeg ik alsnog het juiste product. Perfecte klantervaring.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort