Snel, goede prijs

Makkelijk zoeken en bestellen. Mooie prijs, goede kwaliteit. Levering supersnel én met extra screenprotector.

Fantastische service !

Omdat de levertijd van mijn bestelde case nog even op zich laat wachten heb ik van iPhone-Cases een beschermhoesje ontvangen. Nu kan ik mijn nieuwe telefoon gebruiken en hoef ik niet bang te zijn dat hij beschadigd. Heel klantvriendelijk !

Snel, als beloofd, geen verrassingen

Eenvoudig te bestellen en betalen, snel geleverd.

Perfect service

Top kwaliteit, snelle levering.

Goede snelle service. Goed product.

Keurig op tijd ontvangen, goed verpakt ... maar kwaliteit valt tegen

Als bijna 50 jaar adidas-fan vond ik op uw site een adidas-case voor mijn nieuwe iPhone. Wel prijzig, maar daar zou ongetwijfeld een stukje kwaliteit tegenover staan Na twee weken begint het adidas-logo af te brokkelen en dáár was het me juist om te doen ... jammer Prijs/kwaliteit-verhouding valt me tegen en daarom geen voldoende :-(

Prima service en product!

Had eerst het verkeerde product besteld, kon zonder problemen omruilen en geld was direct retour. Nieuwe product snel en correct ontvangen. Prima service!

Scherpe prijs en snel geleverd

Voor gezochte case waren zij het goedkoopste en alles is snel geleverd. Duidelijke mails met status van bestelling.

Toetsenbordje voor ipad is helaas al voor de 2e keer kapot. Wel steeds snel een nieuw exemplaar ontvangen. Goede service!

iPhone hoesje verkleurd

Het iPhone hoesje was bij levering reeds verkleurd en de gratis screenprotector kleeft onvoldoende aan de randen. Niettegenstaande duidelijk is dat beide producten weggegooid zullen worden, komt er toch een gans retourproces bij te pas.

Foto's bewerkt en lijkt niet op werkelijke realiteit

Ik had een hoesje besteld voor mijn iPhone X met een Carbon look. Op de website ziet het er supermooi uit en zie je de Carbon look ook zeer mooi uitkomen. Toen ik van de week (ook enkele dagen later geleverd dan voorzien, maar goed dat is minder een probleem) bleek dat het hoesje er toch echt wel niet zo uitziet als op de foto's op de site. De carbon-look is ineens zo goed als weg en zie je dat het goedkoop plastic is ... Misschien zijn de foto's bewerkt of zo om ze aantrekkelijker te maken op de site, maar is zeker niet zo mooi in het echt ... Toch wel wat teleurgesteld.

Prima geregeld

Eerste keer van dit bedrijf gebruikt gemaakt. Bij de levering ging helaas is mis. Klantenservice gebeld, zeer professioneel en vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen. Kwestie binnen "no time" opgelost. Beslist aan te bevelen.

Super! Alles konform afspraak geregeld!

Prijs/kwaliteit erg goed en ook levering konform afspraak. Top.

Direct betaald en na tien dagen nog niet aangekomen

Slecht: waar is de zending? Na 10 dagen...

Goede side met prompte levering en dito prijs

Mooie cases snelle levering prijzen ietwat aan de hogere kant, maar wel een uitstekend product

Super snel en prima levering !

Prima service en snelle levering

Ik had eerst een verkeerd hoesje besteld en na telefonisch contact werd ik goed geïnformeerd welke hoes voor mij het beste was.

Ruime keuze: ze hebben ook wat minder bekende merken die niet regulier verkrijgbaar zijn. Dat is al top en werd ook snel geleverd dus prima service

Prachtig assortiment en scherp geprijsd

Snelle levering Strakke prijzen Helemaal blij mee ! Ook met het contact met de klantenservice

Snelle en goede levering

Op zoek naar een specifiek hoesje kwam ik iphone-cases.nl tegen. Precies wat ik zocht tegen een goede prijs. Keurig bestelproces en ook heel netjes verpakt thuis gekregen. Erg tevredeb

Super service

Eerst gebeld of het artikel echt voorradig was zoals de website vermeldde. (Door schade en schande wijzer geworden bij andere bedrijven dit gedaan.) De medewerker is zelfs naar het magazijn gelopen om te kijken of het daadwerkelijk op voorraad was. De belofte van de volgende dag in huis werd ook door hun waargemaakt. Top winkel!

Slechte kwaliteit

Een tweetal telefoonhoesjes en screenprotector besteld voor de iPhone X. Erg snelle levering wat goed was. Echter is 1 hoesje al kapot na een week, door de midden gebroken. Het andere hoesje had geen goede pasvorm waardoor het scherm van de telefoon boven de rand van de hoes uitkomt. Een screenprotector was beschadigd waardoor er een soort kras of oneffenheid in zit, ook blijft er lucht onder zitten terwijl er geen vuil onder zit

Prima service, net als voorgaande bestelling.

Had weer een nieuwe hoes nodig voor mijn nieuwe ipad. Meteen hierheen gegaan en besteld voor een scherpe prijs. En gratis verzonden. Volgende keer weer hierheen. ;-) Mijn zoon ook geadviseerd om hier te bestellen.

Goede service top geregeld

Bestelling snel geleverd

Top product aan een heel concurrentiële prijs

Top prijs, snelle levering en kwalitatief product. Heel tevreden, zeker aan te bevelen; zowel het product als de winkel.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort