Was niet tevreden over een cover dus teruggestuurd en gewoon netjes afgehandeld! Dankjewel, Groetjes uur EINDHOVEN

perfect

Goede site Goed verpakt Snelle levering Wat wil je nog meer

Prachtige en stevige bookcase.

Een minpuntje: jammer dat er geen magneet in de rand zit. Die magneet had er voor die prijs wel in mogen zitten.

iphone hoesje

leuk mooi bruin hoesje, klein min puntje bij uittrekken iphone gaat lus er niet automatisch terug in; voor de rest mooi hoesje

Heel goede webshop.

iPhone hoes heel mooi. Volgende keer weer een hoes. Uitstekende webshop met veel keuzemogelijkheden. Weer vlotte levering.

Prima kwaliteit en snelle levering

👍🏻

Vlot en snel

Alles volgens bestelling geleverd

Aanrader!

Ontving na bestelling een vriendelijke telefoontje met de vraag of mijn bestelling correct was ivm twee verschillende types mobiele telefoon. Bleek inderdaad een foutje van mij, die werd direct gecorrigeerd en ik ontving 2 dagen later de correcte producten! Topservice!

Niks mis mee!

Snel geleverd zoals afgesproken...

Snell verzending en goeie kwaliteit

Blij met mijn leren hoesje voor de iPhone xr

Vlotte betaling en verzending, product heeft hoge kwaliteit

vlotte betaling vlotte verzending hoge kwaliteit van iphone case

Bijzonder goed, met veel persoonlijke aandacht.

Ontving vriendelijke email na bestelling met de vraag aan mij of mijn bestelling correct was ivm twee verschillende types mobiele telefoon. Dat is 'eye for detail'; 100% klantgerichtheid en goede service!

Mooi hoesje, snelle levering....super

het wordt altijd correct volgens afspraak geleverd. De kwaliteit van de producten is ook gewoon goed. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Super snel geleverd!

Mijn bestelling is goed en snel verwerkt en super snel uitgeleverd.Top shop

Prima product, goeie prijs en snelle levering

Ik had een hoesje en een screenprotector besteld voor mijn iPhone xs max. Per ongeluk had ik het hoesje voor een xr besteld en de protector voor de xs max. Proactief heeft iPhone-cases.nl contact opgenomen omdat ze het vreemd vonden dat ik voor twee types in één keer bestelde. Er zijn nog mensen die nadenken gelukkig!

Zelf de verkeerde case besteld. Kon ze retourneren (kostte wel 4,95) en geld snel terug. Prima service

Degelijk

Degelijk en robuust al vraag ik mij af hoeland het afsluitklepje goed blijft bij dagelijks gebruik

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd!

Snelle levering en goede service.

Fijne en betrouwbare service

De bestellingen tot nu toe zijn (bijna) allemaal volgens verwachting en naar volle tevredenheid verlopen. De laatste keer maakte de koerier (DHL) er een potje van, met verschillende meldingen gedurende een week (ipv de volgende werkdag in huis....), maar na mijn melding is dat vanuit iPhone-Cases.nl opgepakt en is dat vervolgens keurig in de gaten gehouden en ben ik door hen beter op de hoogte gehouden dan door de koerier zelf. Ofwel, over iPhone-Cases zélf zeer tevreden!

nog steeds niet ontvangen

had goede ervaringen maar bij mij nieuwe telefoon het hoesje nog steeds niet ontvangen

Geweldig, efficiënt personeel - TOPPIE

Ik heb een case besteld - volgende dag in huis. Ik was vergeten om de screen protector mee te bestellen. Ik belde en de volgende dag had ik de protector in huis en voor dezelfde prijs alsof ik gelijkertijd besteld had. Nou, beter kan niet!

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort