Goede afhandeling

Na een fout van mij, ( verkeerd besteld) en verpakking te enthousiast geopend te hebben, is eea goed opgepakt en heb ik het juiste case ontvangen. Moraal van dit verhaal, kijk goed na wat je besteld heb en voordat je het opent, kijk nog eens goed.

Prima site en snelle service

Het hoesje dat ik bestelde was niet naar verwachting maar de service was perfect, ook de retour werd snel en goed afgehandeld.

Super tevreden!

Op zoek naar een mooie kwaliteit bookcase voor mijn iPad heb ik een hele mooie leren bookcase gevonden bij IPhone Cases.nl. Deze kost iets meer maar als het kwaliteit is dan heb ik het er voor over. Ik moet zeggen...mijn bestelling werd snel en zorgvuldig verpakt geleverd en de lederen bookcase is echt super! Overtreft al mijn verwachtingen. Bovendien steun je ook nog een goed doel met de aankoop van deze Dbramante1928 copenhagen iPad bookcase

perfecte service

zeer snelle levering

Prima club

Foute bestelling gesignaleerd en daarover gebeld. Klantvriendelijk aan de telefoon. Goeie zaak!

Goede snelle service

De case die ik wilde was uitverkocht. Ik kreeg een aanbeveling voor een andere case, gelijkwaardig aan die ik graag wilde. De case voldoet aan mijn eisen en ik ben tevreden met de aanbeveling. Levering is snel, kreeg een gratis screenprotector.

Geweldig!!

Hele fijne iphone case en geweldige service!! Zeker aan te bevelen voor alle apple owners.

Tip top

Top ook nog een bescherm hoesje na gestuurd

mooie kwaliteit,super snelle levering

vandaag besteld morgen in huis. prijs en kwaliteit is goed

Op de site goed het product beschreven en een goede prijs. Levering snel

Top !!!

Zeer snelle levering !!!

Goede garantie

Hoesje was bij de magneet door(leer kapot) en binnen 2 dagen een nieuwe!🙏🏼

Ander hoesje

Bestelde hoesje niet ontvangen. Door een fout bij de bezorging. Gebeld en een dag later een vervangend (beter) hoesje bij de post. Goede service!

Goede service en snelle reactie!

Goed geholpen ivm garantie

Pro-actief en alert bij een foutieve bestelling

Had afwijkend formaat screenprotector besteld tegelijk met ander formaat bumber.... erg alert! en onverwacht in deze tijd van geautomatiseerde procesafhandeling... nogmaals dank!

Zeer fijn contact. Maar lange levertijd

18 December besteld voor kerst cadeau Uiteindelijk begin Januari ontvangen . Wel heb ik duidelijk uitleg gekregen via De Mail. Daarvoor dank

Snel maar duur

De bestelprocedure en het telefonische contact waren prima. Alleen is het Brydge keyboard voor de iPad wel erg duur. Met een stuntprijs waren het de volle vijf sterren geweest. Gelukkig wel beter dan het even dure Apple product.

Na een vriendelijk telefonisch contact gehad te hebben, besloten tot aankoop.

Snelle en goede service!

Ik had een Otterbox hoesje besteld ivm nieuwe telefoon. Dit is mijn 2e Otterbox hoesje die ik aanschaf. Ik heb mijn vorige telefoon 3 jaar gehad en dat hoesje is nog steeds in perfecte staat. Daarom weer zelfde merk besteld. Otterbox vind ik echt een aanrader. Ik kreeg een gratis screen protector meegestuurd. Die was niet helemaal goed. Heb contact opgenomen en volgende dag gelijk een nieuwe ontvangen. Goede service dus!

Goede producten

helder logisch niets overbodig

uitstekend

Mooi hoesje, alles paste en een snelle levering.

Soepel en snel. Kan er niets aan verbeteren.

Zeer goed en vlotte levering

Snelle levering, maar het hoesje past niet perfect.

Het hoesje van de iphone 11 past niet helemaal. Het gat van de camera zit niet helemaal op de goede plek. Hiernaast zit bij de geluidsknop ook het gaat hoger dan zou moeten. De kleur is wel super mooi en zoals op de foto aagegeven staat.

Duidelijke site, mooie producten

Levering duurde wat langer maar bestelling was eind december. Zal wel een beetje aan de feestdagen hebben gelegen.

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort