teleurgesteld na lezen review andere klant
Mijn otterbox defender aantal jaar geleden bij concurrent was buitenhoes stuk (bescherming oplaad poort) dus heb ik bij IPhone cases een nieuwe gekocht. Zelfde type zodat ie over mijn binnen case past.
Buiten hoes is wel iets anders dan vorige maar dat ligt aan rubber denk dat Otterbox daar iets aan heeft veranderd. Ik vind het iets minder maar tot zover geen klachten. Super product!
Reden dat ik bij IPhone case gekocht heb:
Zij geven een gratis screenprotector welke ik ook nodig had daar huidige ook wat schade heeft.
Heb klanten service gesproken VOOR bestellen daar het bedrag ivm black Friday iets lager uit ging komen dan 30 euro. Meneer zegt dat er dus geen gratis protector mee gaat komen. advies maar wat bij bestellen. Beetje het idee dat ik een zeur was! Mogelijk een hectische week ivm black Friyday???
Advies smartphone hoesjes.nl was beter daar hadden ze bij keus voor Otterbox alle tijd voor me (aantal jaar geleden) Ben trots op mijn Otterbox heb zelfs half jaar terug nieuw toestel gekocht welke in betreffende hoes past.
Heb ik gedaan (auto lader) heb ik niet echt nodig en valt me wat tegen. ontzettend stug snoertje voor mij ook erg kort. dus moet ik nog ergens een los oplaadkabel voor mijn telefoon opzoeken.Kortom vind dat een duur product voor wat het is.
Vervolgens vraagt IPhone cases om een review en kom ik review tegen met mijn probleem en de oplossing voor betreffende Hr/mvr. Zou ook tevreden zijn!!
Levering is keurig op tijd bij me aangekomen.
Betreffende review
Snel en goed
ivm Black Friday was ik van mening dat er een gratis protector bij zou zitten. Toen die er niet bij zat telefonisch contact gehad, mij werd verteld dat die er alleen boven de 30,- bij zit maar dat hij er niet moeilijk over wilde doen en mij een protector zou sturen. Volgende dag lag ook die in de bus. Prima geregeld tevreden klant!
Overigens was het UAG Flyo hoesje een juiste keuze, past goed en beschermd goed!
Aanbevelen?
Ja