Alles geleverd volgens het boekje.

zeer dubieuze kwaliteit

Mijn hoesje paste niet, en ook de backcover liet steeds los. teruggestuurd, nu mijn geld ng terug.

probleemloos

probleemloos en service minded / veel keuze

Prima keuze en prijs

Snelle bezorging na de bestelling

Ook als er iets mis gaat geweldig

Na mijn bestelling bleek er met de bestelling iets mis te gaan was aangemeld bij PostNL maar werd niet verder afgehandeld na contact direct opgelost en op nieuw verzonden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ze hebben correct gehandeld bij het merken dat er een product misschien niet klopte in een bestelling

Correct en super snelle service.

Eind van de middag besteld en de volgende morgen werd hij al afgeleverd. Sneller kan niet. Door mijn reuma wilde ik niet zo'n grote telefoon en door de heerlijk dun lederen hoes om de iPhone 7, ligt hij toch makkelijk in de hand.

Niks op aan te merken, alles prima in orde

Aanrader

Prima levering, keurig op tijd

Ik had een hoesje besteld dat nog niet leverbaar was, omdat het een nieuw type telefoon betrof. Dat werd keurig geleverd op het beloofde tijdstip.

Snelle levering van een hoesje . Met een geschenkje als bonus.

Perfect gewoon!

niet heel goed

Ik krijg vandaag een mail voor mijn ervaring te delen over mijn bestelling die ik nog steeds niet heb ontvangen. Het bestelde hoesje, op 8 november is nog steeds niet geleverd.

Goed, met name de reacties op mijn mailswaren erg snel

Hoes op 28 oktober besteld, er werd keurig bij de advertentie verteld dat hij nog niet binnen ( iPhone 11 pro max). Kwam uiteindelijk vorige week

Super net als altijd

Mooie degelijke protector gekocht voor prima prijs.

Mooie prijzen.

Zeer mooie prijzen en snelle levering. Ik geef geen 5 sterren omdat ik nooit een volgnummer van mijn zending kreeg. Ook niet bij navraag(geen antwoord)

Prima case. Cameradeel lijmversterking nodig

Prima case. Cameradeel lijmversterking nodig, want voor iPhone 11 Pro Max met 3 camera’s is het leren gedeelte te dun en te zwak!

Goede producten

Goede producten

Nooit meer een online bestelling

Op 31-10-19 een bestelling geplaatst ,een paar dagen gewacht na dat er niks was ontvangen.toen telefonisch contact gezocht ze zouden het artikel nog een keer opsturen. TOT OP HEDEN 15-11-19 NOG NIKS ONTVANGEN.......TRIEST

Snel en zeer goede service

Ik had een verkeerde hoes besteld terug gestuurd en kreeg vrij snel de juiste en de eetste zending was er na een dag niks op aan te merken

Fijn en stevig hoesje

Product is zoals verwacht. Hij is niet te dun en lekker stevig wat ervoor zorgt dat mijn Iphone goed beschermt is.

Prachtige hoesjes, mooi verzorgd, hele fijne service

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen

Je bestelling #500095249 (geplaatst op 30 oktober 2019 00:08:22 CET) Nog steeds niet aangekomen en meerdere keren gemaild wat de status is. Waardeloos.

Prima, niets op aan te merken

Prima, niets op aan te merken.

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Top!

Duidelijke informatie, meedenken en oplossingsgerichtheid. Bijzonder prettige ervaring.

Snelle levering, mooie wallet

Succes

Besteld en volgende dag in huis en ook goed geinformeerd over trackingnummers enz. Is een aanrader 💪🏼

Uraniumweg 37

3812RJ Amersfoort