Pluspunten
Top bedrijf
Pluspunten
Goede prijs kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De eerste zending is kwijtgeraakt met de post. Na telefonisch contact super opgelost en een nieuwe verstuurd. Die was snel binnen. Hele fijne service.
VerbeterpuntenDure dingen versturen met brievenbus post zonder track&trace is misschien een punt van aandacht.
Pluspunten
I-phonecases verdient een lintje!!! Heel goede service bij klachten. De problemen worden direct opgelost zonder gezeur. Chapeau voor dit bedrijf
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, het bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven.
Pluspunten
Snelle levering. Helaas voldeed product niet aan verwachting. Retour gestuurd zonder problemen en geld netjes terug gestort gekregen.
Pluspunten
Mooi materiaal voor een goede prijs
Pluspunten
Volop keuze en snelle levering.
Verbeterpunten1
Pluspunten
Fantastische service en levering. Persoonlijk contact en kundig personeel.
Pluspunten
snelle levering en snelle en nette afhandeling defect ontvangen glass protector
Pluspunten
Uitmuntende service! Ik had per vergissing hoesje en screenprotector besteld voor 2 verschillende toestellen. Mijn fout werd opgemerkt en ik werd spontaan gebeld door de firma om te kijken wat ik precies nodig had. Zending liet lang op zich wachten, waarop de firma mij voorstelde een nieuwe zending te doen. Bij ontvangst bleek het niet het juiste hoesje te zijn, wel de juiste maat, maar niet het juiste model De firma stuurde me onmiddellijk het juiste model, dat na 2 dagen reeds arriveerde. Het verkeerde hoesje mocht ik houden. Murphy was in the house, maar dit werd zeer vriendelijk en professioneel opgelost. Dankuwel!
Pluspunten
Alleen maar!
Pluspunten
iPhone case snel geleverd helaas was het voor de verkeerde telefoon die ze gestuurd hadden ik had wel goed besteld , heeft me ongeveer 7 euro gekost om terug te sturen. Daarna wel snel de goede gekregen.