Pluspunten
Mooi product en duidelijke klantvriendelijke informatie.
VerbeterpuntenNa de melding dat het pakket werd ingepakt en onderweg was kreeg ik verder geen track en trace informatie meer. Kan aan PostNL liggen(?) Pakket werd desondanks op tijd geleverd.
Pluspunten
Een leren hoesje waar na 3/4 jaar een naad van los kwam werd snel en zonder problemen omgeruild voor een nieuw exemplaar. Top
Pluspunten
Garantie zonder problemen afgewikkeld!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Mooie kwaliteit van deze leder case. Kan ik iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Weergave, beschrijving van het product komen goed overeen met wat ik heb besteld en ontvangen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Helaas was het product niet wat ik wilde en heel snel is het bedrag terug gestort.
Pluspunten
Website was makkelijk te doorzoeken en de levering was uitstekend, keurig op tijd en goede verpakt.
Pluspunten
Delivery was to long!!
Pluspunten
snel, vriendelijk, doen moeite voor je..
Pluspunten
Snel Zorgvuldig
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
alles naar wens! Snel en mooi product dat aan mijn wensen voldoet.
Pluspunten
Goed product geleverd tegen een scherpe prijs.
Pluspunten
Bestelde per ongeluk een verkeerde case. Ik had ze zelf gecontacteerd en bij de eerste werkdag hadden ze het al opgelost.
VerbeterpuntenIk bestelde mijn iPhone Case de zaterdag maar die werd pas op donderdag bij mij geleverd. Niet zeker of dit echt hun fout is.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenLevering was slecht