Pluspunten
Absoluut één van de meest vriendelijke en behulpzame internet bedrijven die ik ooit tegen gekomen ben. Persoonlijke, uitgebreide antwoorden op vragen en accurate hulp bij het vinden van een geschikte case voor mijn telefoon. - Ik had een hoesje besteld dat niet paste bij mijn telefoongebruik, ruilen was geen probleem en kom zelfs op locatie.
Verbeterpunten- geen verbeterpunten die ik zo kan bedenken. Dit is gewoon een perfect voorbeeld hoe een klein bedrijf goed past in de markt.
Pluspunten
Hele nette en snelle afhandeling toen bleek dat mijn hoesje niet meer beschikbaar was
Pluspunten
Eenvoudige bestelling. Snelle levering. Goede communicatie over de bestelling.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie, snelle correcte levering. Goede website.
Pluspunten
Groot assortiment met veel keuze. Levering netjes op tijd en fijn als brievenbus post ontvangen. Helaas ontbrak er 1 onderdeel in mijn bestelling maar na mailcontact sturen ze het ontbrekende deel snel na. Zeer tevreden over de fijne service en zou het aan iedereen aanbevelen!
Pluspunten
werd snel geleverd, hele goede kwaliteit, ook korting op mn volgende aankoop! top
Pluspunten
Ik had een andere maat schermbeveiliging besteld als de hoes die ik besteld had. Ipv dit dom in te pakken werd ik snel even gebeld om dit te checken. Uitstekende service.
Pluspunten
Helaas ontving ik een kapot hoesje. Maar na een E-mailwisseling werd mij direct een nieuw hoesje gezonden. Heel fijn.
Pluspunten
Mijn hoesje was stuk gegaan binnen een half jaar, een beroep op de garantie gedaan. En om een ander model gevraagd, deze is gewoon netjes afgeleverd. Gewoon een bedrijf zoals het hoord....
VerbeterpuntenIk zie nog geen verbeter punten voor dit bedrijf.
Pluspunten
Goede prijs. Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Handige website, goede zoekfunctie en erg uitgebreid assortiment. Snelle verzending.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product klopt met de omschrijving.
VerbeterpuntenZorg voor een naservice. Een klachtenmail niet beantwoorden is onredelijk.
Beste Mark, wij vinden het vervelend om te lezen dat een klachtenmail van u niet is beantwoord. Dit is vanzelfsprekend niet de bedoeling. Wij horen het graag als wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.