Pluspunten
Vriendelijk goed advies
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Besteld en de volgende dag in huis, perfect geregeld.
Pluspunten
Goede garantie
Pluspunten
Goed en duidelink bij vraag van/over klant
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Handelingen conform afspraken.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Nette mails. Snelle levering!
Pluspunten
Juiste oplossing bij het probleem en snel en goed uitgevoerd!
VerbeterpuntenDe service is perfect. Het product wat gekocht is en geretourneerd werd snel afgehandeld en terug betaald, hoewel het beschadigt was. Beschadiging is echter kunnen gebeuren om reden dat het product niet voldoende ruimte bood voor het door i phone-Cases.nl aangegeven product. Dus is de informatie in de web-site waarschijnlijk niet geheel juist geweest. Maar ik ben erg tevreden over de manier waarop i phone cases.nl het probleem heeft opgelost.
Pluspunten
Snelle levering exact weet men wanneer het verstuurd word en geleverd wordt.
Pluspunten
Snelle service en levert als afgebeeld.
Pluspunten
Klacht ivm garantie snel opgelost door kosteloos een nieuw hoesje te sturen.
Pluspunten
Klacht meteen opgelost, heel blij mee!
Pluspunten
Top service!!!
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering.
Pluspunten
Na 3 maanden ging mijn Bookbook haarscheurtjes vertonen dit heb ik gemeld en na 4 dagen had ik een nieuwe in de brievenbus liggen. Wat ik wel jammer vind is dat je dat weer verzendkosten kost.
VerbeterpuntenProducten wat onder garantie retour gaan geen verzendkosten in rekening brengen.