Pluspunten
mooi product. snelle en efficiënte behandeling van de bestelling, thanks
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Netjes geleverd en geregeld na retourneringen
Pluspunten
De bestelling en de aflevering zijn volgens schema zoals afgesproken.
VerbeterpuntenEr is niets te verbeteren, ga zo door.
Pluspunten
Goede voorlichting met foto’s over de verschillende hoesjes. De indeling in categorieën is handig. Dus mijn Catalyst hoesje was precies wat ik verwacht had. Prima!
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenEerste keer dat ik dit hoesje bestelde kreeg ik na 5 werkdagen een mail dat ik mijn geld terug zou krijgen, zonder verdere toelichting. Ik ben ervan uitgegaan dat het hoesje niet meer geleverd zou worden, en heb hem opnieuw besteld. Dit keer werd hij wel op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle levering. Mooi kwalitatief goed product. Gratis screenprotector zat bij het hoesje. Ik zou heg bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
Pluspunten
Heel professioneel ingesteld , weet wat voor producten in huis hebben! Op advies lifeproof fre besteld . Een super waterdicht case !!
VerbeterpuntenZou niet weten wat !!!
Pluspunten
Eerste levering duurde lang. Waarschijnlijk buiten schuld van iphone-cases.nl. Het betrof een Black-friday zending. Een fout in de zending is direct, perfect hersteld.
VerbeterpuntenTraceerbaarheid van pakketjes. Maar daar zouden ze al aan werken.
Pluspunten
duidelijk site
Verbeterpuntenbetere informatie over de hoesjes hoe te gebruiken , hoeveel stuks.
Pluspunten
Snelle Levering, duidelijke communicatie. Fijne service
Pluspunten
Vriendelijk en snel
Pluspunten
Perfecte service en perfecte klantvriendelijke nazorg
Pluspunten
reageren op de mail
Verbeterpuntenben niet tevreden over het feit dat de klant zelf retour kosten moet betalen!!!
Beste Nikki, Verzending is bij ons altijd gratis. Dat de verzendkosten terug voor rekening van de klant zijn is geen geheim en leggen wij duidelijk uit op onze website. Toch willen we je aanbieden om even telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Met vriendelijke groet, iPhone-Cases.nl
Pluspunten
Leuke prijs, snel geleverd: fijn!!
Als je belooft een product te bezorgen binnen een dag, moet je dit ook nakomen. Dit lukt niet met brievenbus post. Donderdag ochtend besteld dinsdag middag in huis.
Pluspunten
Hoesje was snel geleverd en de klantenservice is top.
Beste Monique, Het kan natuurlijk voorkomen dat een bepaald artikel op een bepaald moment wordt afgeprijsd. Wij begrijpen je teleurstelling maar kunnen hier helaas geen rekening mee houden. Toch willen we je vragen om even contact met ons op te nemen om te kijken wat er mogelijk is. Met vriendelijke groet, iPhone-Cases.nl