Pluspunten
Geleverd wat ik heb besteld. De gratis screenprotector bij de order had een defect bij levering. Dit is netjes opgelost door een nieuwe screenprotector na te leveren! Super service! Ga zo door!
VerbeterpuntenNaamsbekendheid vergroten! Verder geen op of aanmerkingen!
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenMelden dat een product niet leverbaar is. Communiceren over levertijd e.d. Ik had een ‘Spigen Tough armor case Black’ besteld. Na een week sinds ik de bestelling heb geplaats nog steeds geen bericht over levering. Zelf contact gezogd en wat bleek: het bestelde artikel was niet op voorraad en levering zou nog zeker 10 werkdagen duren. Ik kon wel kiezen voor dezelfde case maar in de kleur ‘gun metal’. Deze was direct leverbaar. Prima, daar mee accoord gegaan. Krijg ik vervolgens de ‘Spigen tough armor case slim’ geleverd. Een ander model dus, en goedkoper dan het model dat ik besteld en betaald heb. Ik heb het hierbij gelaten, maar dit is eens en nooit, nooit meer.
Pluspunten
Mooie artikelen voor hele goede prijzen en snelle levering. Bezorging vertraagd door PostNL fout, werd direct serieus genomen en vriendelijk en snel opgepakt. op mail wordt snel gereageerd. Doen wat ze beloven! Super tevreden ondanks wanpresatie van PostNL. Ze laten je als klant daar niet de dupe van worden en dat kan niet van iedere webwinkel gezegd worden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Duidelijke site, Prima levering en het heeft mooie goede producten
Pluspunten
Na het plaatsen van de order en betaling kwam ik er achter dat ik het verkeerde model besteld had. mail gestuurd en de dag erop is de order rechtgezet en alsnog juist geleverd. Dus zeer klant vriendelijk
Pluspunten
Duidelijke website, goede aanbiedingen, vlotte levering
Pluspunten
Snelle en goede aftersale
Pluspunten
Snelle levering, netjes ingepakt. Besteld artikel is zoals beschreven.
Pluspunten
Alles heel goed verlopen eerst verkeerde geleverd, maar netjes opgelost
VerbeterpuntenGeen ben zeer tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Denkt mee en helpt het juiste product te kiezen
VerbeterpuntenActeert reactief na e-mail als bestelling geen doorgang kan vinden
gratis glasplaatje kwam gebroken aan
Vervelend om te horen dat je de gratis glazen screenprotector gebroken hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Als je contact opneemt met onze klantenservice dan kunnen we ervoor zorgen dat er een nieuw exemplaar wordt verstuurd.
Pluspunten
Super uitgebreide en duidelijke productomschrijving, in mijn geval aangevuld met een video over de maakwijze van het bestelde telefoonhoesje.
Pluspunten
goede service en adequate klantenservice.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijk, snelle levering, goede communicatie, veel keus ( ook wb leveringsopties)
Pluspunten
Dit is mijn 3de lederen telefoonhoes en ben nog steeds enthousiast over de kwaliteit en het gebruiksgemak. Zeker een aanrader
Pluspunten
Snelheid en accuraat