Pluspunten
Uitstekend product, goed & snel geleverd, heldere communicatie, uitstekende prijs.
Pluspunten
Mijn case van UAG ging kapot. Super snel opgelost.
geen kosten bij retour zending zou prettig zijnn
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Wat een service en wat goed opgelost bij een verkeerde levering. Dikke duim
Op de website staat "Voor 19:00 besteld, direct verzonden". Ik heb op een weekdag voor de middag mijn bestelling geplaatst en betaald, deze is pas 2 dagen later verzonden en (omdat er een weekend tussen zat) 4 dagen later (dus 6 dagen na bestellen) geleverd. Niet ideaal dus als je iets dringend nodig hebt. Er is ook geen enkele communicatie geweest dat mijn bestelde items later verzonden zouden worden.
Pluspunten
goede site. op voorraad, snel en correct.
Pluspunten
Productkwaliteit en service gerichtheid van het personeel zijn uitstekend. De levertijd was echter beroerd. Het product werd na rappel- 2x per brievenbuspost verstuurd en nimmer door mij ontvangen. Na opnieuw rappel echter prima service waarbij het product terstond - en nu per pakketpost - voor een derde keer is verstuurd en nu wel is ontvangen. Een handtekening voor ontvangst was vereist maar werd niet door PostNL gevraagd. Het product werd gewoon door de brievenbus geschoven.
VerbeterpuntenGa na hoe het mogelijk is dat een besteld en betaald product (brievenbuspost) tot tweemaal toe nimmer werd bezorgd. Bij verzending als pakketpost door PostNL kwam het wel aan maar zonder dat de vereiste handtekening voor ontvangst werd gevraagd! Er is dus iets aan de hand!
Pluspunten
Doet wat het moet doen! Site ziet er verzorgt uit Mooie prijzen
VerbeterpuntenLevertijden
Pluspunten
Alles perfect verlopen zoals het hoort
VerbeterpuntenMisschien ook de nadelen van het product vermelden, Het probleem met deze hoes is dat de personen aan de andere kant van de lijn mij nauwelijks horen.
Pluspunten
Snelle levering en artikelen zoals beschreven
Pluspunten
Snel, zeggen en ook doen. prima bedrijf
Pluspunten
Snelle service en levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Helemaal TOP!
Pluspunten
Serieus bedrijf A++++++
Pluspunten
Correct en snel geleverd. Aftersales service geweldig en hele aardige en correcte medewerker getroffen aan de telefoon. Ik koop hier voortaan altijd!