Pluspunten
Contact verliep vriendelijk en adequaat. Nette reactie op mijn problemen met het aanbrengen van de kunststof screenprotector.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en kwalitatief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde goed
Pluspunten
Snel in verzenden , ging super vlot
VerbeterpuntenPrima ga vooral zo door
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpunteniPad mini cover heeft zulke brede randen dat je de ipad mini uit de cover moet halen om de “kruisjes” op t beeldscherm te kunnen bedienen. Dat was op de site niet zo zichtbaar
Pluspunten
Duidelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
fast delivery and product as described
Pluspunten
Klantenservice is snel en vriendelijk
Verbeterpunten- Bestelling niet de volgende dag geleverd zoals beloofd - Bestelling (post) niet ontvangen; nogmaals verstuurd door iPhone-Cases.nl - Verkeerde product geleverd; nogmaals verstuurd door iPhone-Cases.nl
Pluspunten
Alsnog screenprotector ontvangen nadat ik de banner op de site gemist had. Top service!
Pluspunten
Gewoon goed. Precies wat je verwacht.
VerbeterpuntenNiet over het bedrijf, wel over de schermprotector. Deze past niet mooi, dat is jammer!
Pluspunten
Alles snel & duidelijk. Pakketje zag er ‘vriendelijk’ en verzorgd uit.
Pluspunten
Zeer mooi gamma. Zeer tevreden met prachtige Phonecase.
VerbeterpuntenMisschien toch beter pakjes post dan brievenpost. . Heeft 5 dagen na verzending geduurd voor ontvangst.
Pluspunten
snelle levering en retouren
Pluspunten
Ging razendsnel en product conform verwachting.
Pluspunten
Geen. Zal hier nooit nog iets bestellen. Niet alles is geleverd. Pure oplichting!!!
Pluspunten
je krijgt wat je bestelt in een goede staat
Verbeterpuntenniet van toepassing