Heb een bestelling gedaan en deze is 4 dagen later nog niet geleverd!! Geen mail en zijn telefonisch niet te bereiken. Zou graag een excuus en een geldige reden horen waarom ze niet doen wat ze beloven. Met een geldige reden zal ik een positieve beoordeling geven.
Pluspunten
Geen positieve punten, op de zogenaamde prijs na.
VerbeterpuntenAls je aangeeft dat je binnen 24 uur reageert op mail, doe dat dan ook. Als je een telefoonnummer opgeeft waar je op te bereiken zou zijn, wees dan bereikbaar, na vijf keer bellen op verschillende dagen op verschillende tijden werd er gewoon nooit opgenomen. Twee maal is scheepsrecht, zeer onbetrouwbaar en niet besteld omdat er vaker blijkt dat de voorraad niet klopt en het lastig is je geld terug te krijgen.
Pluspunten
Ik had donderdagmiddag een hoesje hier besteld omdat die bij een andere leverancier pas over 2 weken binnen zou zijn. Vrijdagochtend ontving ik gelijk het hoesje! Top qua snelheid!
VerbeterpuntenZoals al eerdere keren vermeld in andere beoordelingen ontving ik geen verzendbevestiging, dag had alles net wat handiger gemaakt. Nu moest ik even navraag doen per e-mail, ik ontving wel binnen een uur reactie dat het was verzonden.
Pluspunten
Geen positieve punten.
VerbeterpuntenCommuniceren! En zet niet op je site dat iets voorradig is als dat niet zo is!
Pluspunten
Super Service gekregen,, zo hoort het. Mensen tellen nog bij dit bedrijf
Pluspunten
Snelle levering en snel antwoord op emails
VerbeterpuntenVoorraad beter in de gaten houden. Het bestelde product stond uitverkocht op de site maar bleek toch nog op voorraad te zijn.
Pluspunten
Spigen neo Hybrid voor de S5 besteld,wat mis gegaan met de bezorging. Spoedig antwoord via mail en alles is goed gekomen. dus Top Service en zeker goede prijzen !!
Verbeterpuntenevt keuze menu voor een verzending met Track-trace optie
Pluspunten
Soepele opstelling. Product is niet gearriveerd, buiten schuld van het bedrijf. Vervangende levering was niet mogelijk, daarom zonder discussie geld terug gekregen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenBetaling via PayPal was niet te selecteren
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenPer ongeluk het verkeerde product besteld, na tel overleg, zending terug gestuurd op 11-02-2015. 13-02-2015 stond het geld weer op mijn rekening, dat is heel snel. Jammer dat er geen mailtje werd gestuurd over het terugstorten van het geld, had wat misverstanden kunnen voorkomen
Pluspunten
Bereidheid tot service verlenen
VerbeterpuntenToonzetting in communicatie
Pluspunten
Snelle levering!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Op donderdag besteld, vrijdagmorgen alles in de brievenbus. Netjes verpakt, echt top !!
Pluspunten
Levertijd, Prijs, Goede Website
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Goede prijs, zeker als je dit vergelijkt met de grotere webshops. Goede service: voor 21:00 besteld, dezelfde dag bezorgd. Snel mailcontact
VerbeterpuntenNiet te bereiken op het telefoonnummer.
Jan Boudesteinstraat 16
3144RA Maassluis