Pluspunten
Great price, speedy delivery, and item was well protected during shipping.
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenCommunicatie en levertijd en niet met word gelijk verstuurd stunten als het niet gebeurd . Anders had ik wel ergens anders besteld
Pluspunten
Scherpe prijs, goed product.
Verbeterpunten- Aan de afspraken houden! Om 18:00 bestellen is dus die dag nog verzenden en niet 2 of 3 dagen later! En dat met 2 bestellingen in 2 weken tijd. - Communiceren: Als er dan onverhoopt toch iets mis is gegaan, communiceer dit dan even naar de klant.
Pluspunten
Overzichtelijke site, snel met leveren
Pluspunten
Ik heb een bestelling geplaatst. Deze is snel verwerkt en goed ontvangen. Ook na problemen met het product werd ik adequaat en snel geholpen.
Betere communicatie omtrent versturen pakket
Pluspunten
Mooie site en veel producten die elders prijziger zijn of niet te krijgen. Als ik weer een hoesje zoek kom ik zeker hier terug.
VerbeterpuntenWat ik fijn zou vinden is als ze een mail sturen met je bestelling word ingepakt en spoedig mogelijk verzonden. Nu tast je wat in het duister of alles wel goed gaat aangezien je ook niet op de site kan zien hoe de bestelling ervoor staat.
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden. Het product was uitstekend en het is na een dag gelijk geleverd.
Pluspunten
Was op zoek naar Spigen hoes voor S5. Galaxy hoes was veruit het goedkoopste en bood perfecte service door hoesje 14 uur later al op mijn t huisadres te bezorgen.
Pluspunten
Prijzen zijn uitstekend! Galaxy s5 cover van spigen is hier bijna 25 euro goedkoper! Uitstekend!
VerbeterpuntenSnelheid van bezorging is slecht, 2 dagen later pas binnen gekomen terwijl ik op 22:00 had besteld.
Zending niet te volgen via mijn pakket van tnt post
sneller leveren
Pluspunten
Product zoals omschreven en origineel, geen ****. Volgende dag in huis; altijd prettig. Ik had het weliswaar in een aanbieding, maar de prijs vond ik goed.
VerbeterpuntenMeer foto's van het product zou welkom zijn.
Pluspunten
prima hoesje, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg snel bezorcht. Goed op de hoogte gehouden over de levering.
Pluspunten
Het is een hele mooie hoes. Past goed en je ziet eraan dat hij lang mee zal gaan. Het geld was hij zeker waard. Tot nu toe is er helemaal niets mis mee en ik denk ook dat dat wel zo zal blijven. Bedankt!
Pluspunten
Erg blij met de snelle levering.
Pluspunten
Mijn bestelling was erg snel bij me.
Pluspunten
Hele mooie hoes. Maar helaas al binnen 3 weken gaat hij stuk. Mail is al gestuurd. Afwachten hoe ze dit oplossen
VerbeterpuntenAfwachten hoe E de hoes die kapot is binnen 3 weken de garantie er van oplossen
Jan Boudesteinstraat 16
3144RA Maassluis