Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Super snelle en goede levering! Mutsen laten drukken voor klant en deze zien er top uit! Wij zijn heel blij met Id-wear!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie. Vriendelijk personeel

Pluspunten

Prettige communicatie, snelle reactie op vragen of email. Flexibel v.w.b. wensen van de klant Goed product, netjes afgeleverd.

Afleverkosten van te voren vermelden. Samples moeten teruggestuurd kunnen worden zonder ze te hoeven betalen wanneer een bestelling geplaatst wordt.

Pluspunten

Snelle offerte, soepel inspelen op aanpassingen, snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit

de offerte was een paar keer onjuist. Goed zelf kijken of aantallen en maten kloppen. Verder zéér tevreden.

Pluspunten

Snelle levering. Overleg mogelijk.

Pluspunten

Pluspunten

meedenkende medewerkers, fijne service, goede prijs-kwaliteitsverhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling en antwoord! goed product geleverd

Ziet er goed uit en zeer mooi afgewerkt. Wat voor verbeter punten moet je dan aangeven! Top!

Pluspunten

Snel geregeld

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit!

Pluspunten

Klantvriendelijk Zeer snelle levering.

Pluspunten

goed bereikbaar, duidelijke offerte prettige wijze van afstemmen vlotte levering

Pluspunten

Persoonlijk Komt afspraken na Goede kwaliteit producten

Pluspunten

-goed contact met verkoper . - snelle levering .

- een voorbeeld opsturen om te weten hoe het gaat worden zou top zijn op een digitale opzet kan je niet helemaal een beeld vormen .

Pluspunten

Snelle reactie en snelle levering. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Vriendelijk personeel die mee denkt.

Pluspunten

Snel reactie op vragen en keurige levering ruim binnen verwachte termijn

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Offerte goed, telefonische vragen goed beantwoord. Toezending samples goed. Product ziet er goed uit.

niet op dit moment

Pluspunten

Ontzettend behulpzaam en meedenkend en snelle levering , echt heel fijn en ook markcomfrm netjes aan de prijs

Niet echt

Pluspunten

Snel schakelen, goede bereikbaarheid.

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.