Pluspunten

Snelheid, communicatie klant-leverancier, kwaliteit geleverd product

geen

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact, goed advies, snelle reactie op vragen, leveringsproces erg duidelijk, kwaliteit product naar volle tevredenheid.

De kosten voor een 'testjas' om de kleur te testen, maar dat is een kleinigheid. Kleur drukproef kwam niet helemaal overeen met die op de website.

Pluspunten

Id Wear heeft ons Soft Shell jassen geleverd, borduurd met ons bedrijfslogo. De service was uitstekend, de levering razendsnel en de jassen zijn kwalitatief uitstekend en zien er prachtig uit. Wij kunnen ID Wear zeker aanbevelen.

geen

Pluspunten

Alleen maar positieve punten; vriendelijke en snelle service en snelle verzending. Altijd terugkoppeling. Prima bedrijf.

Pluspunten

Vlot Meedenkend Goede prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- prijs/ kwaliteitsverhouding - contact/ bereikbaarheid

- Snelheid -> Het duurde een week voordat bij jullie alles duidelijk was. Gelijk alle vragen stellen over wat er nog aan info mist geeft meer snelheid. - 1 logo is niet gedrukt zoals we die verstuurd hebben. Detail. - Service met betrekking tot het op zicht hebben van kleding kan beter. Doordat de maatvoering anders is dan reguliere maten is het belangrijk dat iedereen de kleding kan passen. Hierin is uiteindelijk een oplossing gevonden maar kan gastvrijer!

Pluspunten

Uitstekende service, snelle reacties, stipte levertijd, prima producten, zeer redelijke prijzen.

Pluspunten

Klantvriendelijk en snel

Pluspunten

Contact en overleg prima.

In de offerte stond de afmeting met een ? Jammergenoeg is hierover geen overleg gevoerd, zodat niet de maat van ons voorbeeld is genomen maar de maat van het PDF. Daardoor is de opdruk te groot geworden. Ook ik heb niet op dat vraagteken gereageerd, dus laten we de schuldvraag maar in het midden liggen. Desondanks een 9-

Pluspunten

Goede support en ondersteuning

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen ondersteuning bij aanpassingen van het aangeleverde grafische materiaal. Grafisch voorbeeld komt totaal niet overeen met de werkelijkheid. Kan beter achterwege gelaten worden, want creëert verkeerde verwachtingen. Onaangenaam hoe het bedrijf (sales persoon) je "stalkt" tijdens het maken van een keuze en daarna in het bijna dagelijks na-bellen van de crediteuren. Zal geen gebruik meer maken van de diensten van dit bedrijf.

Pluspunten

Fijne club om mee te werken. Kunnen snel schakelen en hebben redelijke prijzen.

Als je een klant voorafgaand aan de levering laat betalen dan lijkt het mij correct om een betalingskorting te geven van minimaal 2%. Dit wordt niet gedaan.

Pluspunten

Professioneel, ontzettend snel schakelen en flitsende levertijd. Wij hadden onze shirts binnen 3 werkdagen bedrukt binnen! Petje af!

Pluspunten

Snelle service, telefonisch goed te bereiken en alles volgens afspraak aangeleverd.

Grotere foto's/duidelijkere keuze qua kleur van de shirts.

Pluspunten

Id Wear geeft oplossingen op maat, denkt mee met de klant, persoonlijk contact is makkelijk en snel gelegd en ze hebben snelle levering.

Niets

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon perfecte levering wat willen we nog meer vriendelijke groet Fam. Van der Maat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en goede communicatie

drukkosten iets lager of in verhouding met het artikel

Pluspunten

Goed klantencontact, snelle afhandeling, mooie kwaliteit producten

Pluspunten

Vriendelijke en service gerichte aanpak, goed meegedacht, expresse levering ruim op tijd binnen. Prima hulp bij omzetten van logo's. Eindresultaat is prima.

Helaas paar vlekjes in textiel, snel verwijderbaar naar goede tip, producten zouden individueel verpakt mogen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en snelle service. Begrip vol en een leuk en enthousiast team.

Meer variatie in shirt type. Meer mode gericht.

Pluspunten

Snelle feedback, nette producten en snelle levering.

NVT

Pluspunten

snelle reactie, goede service en vlotte levering!

Pluspunten

snelle levering, goed product, goede prijs

geen

Pluspunten

Snelheid T-shirts geleverd volgens afspraak

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.