Pluspunten

We Favela Fashion zijn heel blij met jullie echt een TOP bedrijf!!! Ik heb er geen woord voor,hoe jullie de best doen voor alles te zorgen dat goed komt. Dank jullie en Bas, vanaf augustus open ik mijn eerste franchise in Brazilië waar ik heel graag van jullie spullen ga gebruiken van maken :) Ik blij voor altijd een trouw en vast klant van jullie. Met vriendelijke groet, Favela Fashion

Pluspunten

Product ziet er hetzelfde uit als vooraf is besproken

Pluspunten

Voor sailingteam Gast-Vrij mooie softshells en polo's besteld voor de Delta Lloyd North Sea Regatta! Tijdens de offshore North Sea Race een 1e plek behaald, mede door de goede kleding ;-) Groet, Anita Bakker.

Pluspunten

Snelle service, klantgericht en artikelen van goede kwaliteit

Pluspunten

- vriendelijke klantenservice - Snelle levering - Goede kwaliteit Wij zouden zeker weer bestellen

Pluspunten

Snel geleverd, scherpe prijs, prima kwaliteit.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Goede kwaliteit shirts Snelle reactie en levering proefdruk, mail en terugbel verzoek

Pluspunten

- snelle levering - goede design studio - goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Fijne communicatie en snelle levering.

Bedrukking was niet overal in het midden.

Pluspunten

Snel handelen

Pluspunten

Goede levering en drukking.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen en comminucatie!

Pluspunten

Vlotte reacties/antwoorden en goede verhouding prijs/kwaliteit. Klantvriendelijk

In elke mail die ik van ID Wear BV krijg staat "Wees voorzichtig. Deze afzender is niet goedgekeurd met onze controles voor fraudedetectie" en dat vind ik zelf heel vervelend.

Pluspunten

netjes en snel, meedenkend dank ;)

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle reactie op aanmelding, snelle levering.

Pluspunten

Snelle feedback Professionele instelling Maatwerk Goede kwaliteit van de producten

Pluspunten

snelle responstijd, aanpassingen offerte geen probleem. Ook de kleding is netjes binnen een week geleverd.

maat 52 van de werkbroek niet op voorraad en det duurt 4 weken voor deze geleverd wordt

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk, adequaat en op tijd

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie. Snelle reacties. Afhandeling van de order is snel en netjes verlopen. Dit geldt ook voor de levering.

Pluspunten

Goed meegedacht. Oplossingsgericht (logo was te groot en ze kwamen met goed voorstel). Afspraken nagekomen

Pluspunten

Duidelijke website Prettig contact met verkoper Goede prijs

Verzendkosten betalen bij een bestelling van meer dan 1500 euro is nogal jammer.

Pluspunten

Goede kwaliteit

Duidelijker afbeelden of het voor dames of heren is

Pluspunten

Snelle levering, prettige communicatie, goed kwaliteit

Pluspunten

- Goede service - Snelle service - Goede kwaliteit producten

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.