Pluspunten

Vlotte levering, artikelen keurig voor elkaar

Pluspunten

Snelle reactie, behulpzaam, denkt mee

Pluspunten

Snelle services en zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- veel aandacht om een goed product te leveren - goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Niet gaan mailen en bellen als u niet meteen iets terughoort over een offerte. Als er interesse is dan hoort u dat vanzelf. Veel zakken om de producten zijn kapot.

Pluspunten

Nette en correcte afhandeling van de order.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zijn er althans voor mij niet

Klanten beter informeren over maatvoering e.d. Met name de maatvoering van veiligheidsvesten is bijzonder afwijkend van de gebruikelijke maatvoering. Klanten komen met voorraden niet te dragen vesten te zitten. Een sample kan niet worden geretourneerd maar moet worden betaald. Niet echt klantvriendelijk.

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, goede service, snelle levering. Prima!

Pluspunten

Klant-en service gericht. Het uiteindelijke resultaat was uitstekend.

Pluspunten

Snelle levering. Persoonlijk contact Goede prijs kwaliteit verhouding

????

Pluspunten

snelle service goede feedback snelle levering!

Pluspunten

snelle reactie, goede prijzen, correcte behandeling aan de telefoon, goede terugkoppeling van vragen, goede kwaliteit/ prijs verhouding

geen

Pluspunten

Snelle service en afhandeling Top kwaliteit Super tevreden teamspelers

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar, snelle service

Pluspunten

Snelle actie op de aanvraag Meedenken over het borduren Snelle proefdruk gekregen Super goede service

Pluspunten

prettige communicatie zowel per mail als telefonisch, meedenken in oplossingen, conform afspraak geleverd

nogal afwijking in kleurstelling in getoond voorbeeld versus geleverd product. Mag wel duidelijker gesteld of verwoord worden indien dit altijd zo is.

Pluspunten

Wordt goed meegedacht met wat de klant wil. Kunnen snel schakelen.

Pluspunten

- Snelle levering - Onderhoudt goed de contacten en zit er bovenop - Komt de afspraken na Ik raad het bedrijf zeker aan!

Pluspunten

Snelle dienstverlening. Prettig contact via mail en telefoon

Pluspunten

Snelle reactie op mail/telefoon. Duidelijk in de communicatie Producten op tijd geleverd Kwalitatief goed! Super samenwerking!

Handschoenen collectie was niet heel uitgebreid

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit, vriendelijk en een snelle levering

Pluspunten

Doorlopende service & contact Snelle follow up Veel flexibiliteit Erg vriendelijk

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.