Pluspunten

goede, snelle communicatie levering keurig op tijd goede kwaliteit shirts/print goede prijs

Pluspunten

Snelle service en afwikkeling

Pluspunten

Snelle communicatie, resultaat precies zoals verwacht

Pluspunten

Snelle levering met flexibele instelling en kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Perfecte service.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen er wordt met je mee gedacht. Snelle service

geen

Pluspunten

Een goede en snelle levering van ons sporttenue met bedrukking.

Pluspunten

Denkt mee, snelle levering en goede kwaliteit van de producten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service Klantvriendelijk

Pluspunten

Aardig behulpzaam snel

Pluspunten

Snelle en goede service. Mooi resultaat van bestellingen! Ik ben heel tevreden!

Ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering en antwoord op je vragen. Bestellen via de mail.

Bij het stellen van vragen over de betaling was men bij een verkeerde afdeling. De juiste contactpersoon benaderen die in de mail bij de bestelling opgegeven staat.

Pluspunten

Snelle levering en goede dienstbaarheid. Kwaliteit van de druk komt tot nu toe ook degelijk over.

Telefonische afspraken terugkoppelen over de mail zodat afspraken zwart op wit staan en er geen miscommunicaties kunnen ontstaan.

Pluspunten

-er werd goed meegedacht over welk design het meest geschikt was. -snelle levering, precies zoals afgesproken

Pluspunten

Goede communicatie vriendelijk aan de telefoon

Pluspunten

* kwaliteit * prijs * levertijd

* facturatie/administratie: op offerte stond eerste betaling vooraf, echter op factuur stond betalingstermijn. Op offerte niet gezien, op factuur naar betalingsvoorwaarden gekeken. Zorgde voor irritatie dat het bedrijf desondanks vooruitbetaling wilde. Uiteindelijk akkoord gegaan met 50% vooruit/50% bij aflevering

Pluspunten

Super snelle en goede service! communicatie en nette handelingen.

Scherpere prijzen tegen nieuwe en kleine klanten.

Pluspunten

Denken mee met je in de ontwerp fase en begrijpen goed wat je behoeften als klant zijn. Toen het ontwerp technisch niet goed was werd er actief geholpen om het in het goed formaat te krijgen. Verder is het fijn om telkens dezelfde contactpersoon aan de lijn te hebben.

Pluspunten

Vriendelijke en duidelijke service. Snelle levering, zeer tevreden!

Pluspunten

snelle reactie snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het contact tussen de klant en het bedrijf is zeer goed. er wordt snel en goed gehandeld.

ik miste 1 shirt.

Pluspunten

Snelle reacties via mail en telefoon Hulp bij aanleveren logo Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen problemen gehad, dus houden zo !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.