Uitstekend!
Goede communicatie en prachtig product.
8 July 2021
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 583 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare levering. Het team is klantvriendelijk en denkt mee met de wensen. De service levert consequent kwalitatieve resultaten op en let op detail. De algehele ervaring wordt beschreven als betrouwbaar en professioneel.
Goede communicatie en prachtig product.
8 July 2021
Petronella
Jorwert
Al jaren bestel ik shirtjes voor ons kinderkamp bij IDwear (fijn dat het nu weer kan). Het ontwerp gaat altijd in overleg en er wordt goed meegedacht. Erg fijn! Shirtjes zijn altijd naar wens en snel geleverd... kortom: top.
2 July 2021
Chris
Zeeland
Makkelijk bestellen snel geleverd en goed te bereiken!
26 June 2021
Rita
Leiden
Een aantal bestellingen geplaatst en laten bedrukken. Altijd een vriendelijke, persoonlijke en prettige manier van communiceren. Bestelde procucten zijn van goede kwaliteit.
Laurens
Bakker
Van A tot Z verliep onze bestelling vriendelijk, behulpzaam en erg vlot! De prijs/kwaliteit van de materialen zijn uitstekend. Wij zullen zeker nog samenwerken met ID Wear!
Kirsten
Hasselt (B)
Goed geholpen en snel geleverd
Simone
Beek en Donk
Goed, snel en makkelijk contact. Staan open voor opties en denken graag mee.
18 June 2021
lennard
amsterdam
Als ik mail voor een offerte of order, wordt ik altijd snel geholpen. Ook fijn dat er een vaste contactpersoon is, maakt het net even anders.
9 June 2021
Jacqueline
Schiedam
ID Wear komt altijd met een snelle offerte voor een goede prijs, ze denken altijd goed met je mee over de mogelijkheden en leveren vervolgens ook snel.
8 June 2021
Sofieke
Amsterdam
Met de toename en afname van studenten in ons huis is het belangrijk dat iedereen huiskleding heeft. Voorheen hebben wij eerder bij ID Wear besteld en is dit ons altijd bevallen. Tijdens het proces kwam er een probleem van te kort in mate kleding dit werd de zelfde dag nog naar ons gecommuniceerd. Erg prettige samenwerking.
2 June 2021
Herwin
Velp
Ik heb bij Edwin wat extra jassen en shirts besteld. Deze waren in een mum van tijd geleverd. Top service!
1 June 2021
HT
Rotterdam
Al een aantal keer met ID Wear gewerkt en fijne en betrouwbare partij! Snel en kwaliteit is goed!
1 June 2021
Rutger
Rotterdam
ondertussen al meerdere orders geplaatst. Steeds tot volle tevredenheid. Dus een aanrader.
20 May 2021
Giel de Jong
Krimpen aan de IJssel
Harm heeft me goed begeleid en ging geduldig en professioneel om met alle vragen en aanpassingen op het laatste moment. Geholpen om de juiste afbeeldingsbestanden te maken en met een prachtig eindproduct als resultaat. Ook heeft hij gezorgd dat ik de producten op tijd in huis had en nog even nagebeld. Helemaal top!!
19 May 2021
Ronald
Delft
Ik was beter gewend dan deze keer. Er werd eigenlijk niet goed geluisterd wat ik wilde waardoor alles langer duurde. Eigenlijk ging het niet zoals ik gewend was. Uiteindelijke resultaat ben ik tevreden.
21 April 2021
Wilma
van Pelt
Doordat ik hier eerder had besteld(2017), en ik op korte termijn kleding nodig had, heb ik weer besteld. Helaas moest ik doordat ik had gevraagd naar mijn vorige bestelling en zodoende niet via internet had besteld , kosten betalen die ik via internet niet had hoeven betalen. Daar komt bij dat er bij mij heel erg gevoel onstond dat degene die ik sprak op provisie werkt, want hij was heel opdringerig met bellen en informeren of ik wel ging bestellen.
Beveelt niet aan
15 February 2021
leen van wijk
Capelle aan den IJssel
Beste Leen,
Bedankt voor uw review.
Onze medewerkers werken allemaal in vast dienstverband.
Dat u de betreffende medewerker als opdringerig heeft ervaren is spijtig.
Maar voor een provisie is het niet geweest.
Ik vermoed dat u doelt op de verzendkosten die extra berekend zouden zijn.
Deze zijn bij uw vorige bestelling ook in rekening gebracht.
Wij maken bewust geen onderscheidt tussen orders via internet of telefoon.
We zullen deze week contact met u opnemen om te proberen uw negatieve gevoel bij deze bestelling weg te nemen.
Hartelijke groet,
Klantenservice | ID Wear
Communicatie uitstekend te noemen, zeer soepel. Product zelf is goed, is niet topkwaliteit maar dat kan ook niet voor deze prijs.
8 February 2021
Koen
Den Haag
Beste Koen,
Bedankt voor je positieve reactie.
Ik hoop dat we je binnenkort weer terugzien.
Hartelijke groet,
Klantenservice | ID Wear
Afspraken worden nagekomen en product is zoals gewenst
11 January 2021
Bernice
Koudekerk aan den Rijn
Vlot contact via mail en aan de telefoon, levering binnen de afgesproken termijn, aanpassen van het ontwerp mogelijk na het opsturen van een controle-exemplaar
5 January 2021
Robbe
Leuven
Ik heb al meerdere projecten mogen laten uitvoeren door ID Wear. De behandeling die we krijgen van Jos en Harm is persoonlijk een prettig. Ook de kwaliteit van de geleverde producten is dik in orde. Een aanrader!
16 October 2020
Arjan
Krimpen aan den IJssel
De werknemers waren erg blij met de mooie en handige tassen. Een aanrader!
22 September 2020
welmoed
amsterda,
Levering op maat en op tijd. Goede & prettige communicatie.
19 September 2020
Frank
Utrecht
Goede service, duidelijk en alle afspraken werden nagekomen.
11 September 2020
Michel van Steenbergen
Berkel en Rodenrijs
Snel en duidelijk
10 September 2020
Martine
Arnhem
Heel goed geholpen door edwin.
4 July 2020
Quincy
Richardson
Kleding bedrukken: specialist in
bedrijfskleding en relatiegeschenken
Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs.
Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken
Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.
Schaardijk 19 F
2921LG Krimpen aan den ijssel