Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare levering. Het team is klantvriendelijk en denkt mee met de wensen. De service levert consequent kwalitatieve resultaten op en let op detail. De algehele ervaring wordt beschreven als betrouwbaar en professioneel.
Pluspunten
snel, bereikbaar, duidelijk over procedure. bestelling dag eerder klaar en verzonden dan verwacht: was fijn gezien de gewenste snelheid.
Verbeterpunten1 maatvoering van de veiligheidshesjes lijkt (onverwacht) op gewone confectie: meestal vallen ze veel groter omdat ze OVER kleding moeten. Ergo: nu deel hesjes niet goed bruikbaar. Ik had verwacht dat ergens dat deze maatvoering wordt toegelicht/besproken. 2 accountmanager (?) vroeg me achteraf of ik vaker wat nodig had. Toen ik nee zei, haakte hij gelijk af. Mij onduidelijk wat hij had gevraagd/gezegd als ik JA had geantwoord. Ik blijf benieuwd.
6 June 2018
Koen
Pluspunten
snel en goed contact, redelijk snelle service. gelukkig werd een deel van de opzicht' kosten verrekend,Dat is positief
Verbeterpuntenjammer, dat de kosten van de materialen die op zicht verkregen worden- verzendkosten en enkele exemplaren-zo hoog zijn. dat zou een drempel kunnen betekenen voor kleine organisaties.
5 June 2018
IVN Leidse regio
leiderdorp
Pluspunten
Positieve afwikkeling van de bestelling
VerbeterpuntenWe doen al meerdere jaren ‘zaken’ met IDWear. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
4 June 2018
Patrick Verberkt / SSS’18
Overloon
3 June 2018
Robert
Sint-Oedenrode
Pluspunten
-Snelle reactie vanaf sales incl offerte, kan eigenlijk altijd wel geregeld worden -Proefdruk is soms laat maar producten zijn wel altijd op tijd
Verbeterpunten-Betalingstermijn 8 dagen en direct een herinnering is voor een grote organisatie niet te doen.
31 May 2018
Beeld en Geluid
Hilversum
Pluspunten
Alles goed op voorraad
VerbeterpuntenHet vooraf betalen blijf k raar vinden en de verzendkosten
30 May 2018
La Luna Gulpen
Gulpen
Pluspunten
Enthousiast meedenken Snel reageren Kwaliteit van de producten
18 May 2018
Aorta Business Intelligence
Waalwijk
15 May 2018
Ton
Roosendaal
Pluspunten
Proffesioneel bedrijf die snel en duidelijk communiceert, helpt waar mogelijk en snel levert! Uitermate tevreden!
5 March 2018
GroupM
Amsterdam
Pluspunten
Snelle service en levering
Verbeterpuntengeen
23 February 2018
M.Russel CityKids
Rotterdam
Pluspunten
Heldere communicatie over de order en snelle levering.
31 January 2018
H&W Administratie en Belastingadvies
Zwijndrecht
Pluspunten
Denken mee en handelen er snel. Duidelijke snelle communicatie. Prettig zaken doen!
31 January 2018
Shereen / Hedon
Zwolle
7 December 2017
5 December 2017
anoniem
Pluspunten
Goede klantenservice. Goed bereikbaar Snel schakelen met de klant
4 December 2017
Xtra Materieel
Rotterdam
Pluspunten
Makkelijk in omgang, helder en duidelijk, korte lijntjes
VerbeterpuntenGeen
28 November 2017
K van Delden
Capelle aan den IJssel
Pluspunten
Heel vriendelijk en zeer snel met de levering!
Verbeterpuntenwel beter de bestelling bekijken
28 November 2017
FiHt
Haarlem
Pluspunten
Snel, goed, prijs kwaliteit:prima
VerbeterpuntenNee
12 October 2017
Brasserie la Sauciere
Oud zuilen
Pluspunten
Bestellingen worden snel verwerkt, goede communicatie. Bevestigingen worden per mail verstuurd voor accord. Snelle levering.
21 September 2017
M.C.Jansen XPO Supply Chain
Oosterhout
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Beloftes worden meteen waargemaakt.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken.
21 September 2017
Bart/Vélocien
Gent
11 September 2017
anoniem
Pluspunten
Goed bereikbaar en snel service gericht.
VerbeterpuntenGeen
6 September 2017
Waalwijk
Pluspunten
Top samenwerking! Heel mooi product! En dat het nog mogelijk was op ons korte termijn was al helemaal geweldig.
4 September 2017
Faber Betonpompen BV
Creil
Pluspunten
Fijne Samenwerking. Klant gericht. Snel en effectief. Komen afspraken na. Kan vrijblijvend bellen en overleggen voor een opdracht.
VerbeterpuntenMisschien een idee om 1 echte T-shirt aanvraag op te sturen voor het afronden van een hele grote batch.
30 August 2017
Daryl Capoeira
Zoetermeer
Pluspunten
Snelle reacties. Scherpe prijzen. Goede kwailiteit!
5 July 2017
Kim
Hendrik-Ido-Ambacht
Kleding bedrukken: specialist in
bedrijfskleding en relatiegeschenken
Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs.
Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken
Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.
Schaardijk 19 F
2921LG Krimpen aan den ijssel