Pluspunten

Goede service, duidelijk uitleg en goed advies. werknemer zeer vriendelijk

Pluspunten

Snel en netjes Prettig geholpen

Pluspunten

snelheid, meedenken, accuratesse

geen

Pluspunten

snellen reacties op verzoeken en mails, correcte afhandeling, nette ter zaken en meedenkende medewerker, geweldig assortiment, scherpe prijzen, borduur van zeer goede kwaliteit, snelle leveringen

gewoon zo doorgaan

Pluspunten

snelle reactie en nog snellere levering! Super!

Pluspunten

- Snelle reactie op offerteaanvraag - Persoonlijk contact - Continue update van status

Pluspunten

Goeden snelle communicatie . Kennis en oplossingsgericht.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

Flexibel, snel en goede kwaliteit

Pluspunten

Snel, vriendelijk en correct, zowel in offreren als afhandelen.

Pluspunten

Zeer coulant met retouren en vervanging, erg netjes

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven, ze zijn snel met leveren en daarnaast klantvriendelijk.

Zorg voor een goede (PDF)proef ter controle voor de klant Voeg een pakbon aan de te leveren goederen toe

Pluspunten

Super snelle levering, hele fijne communicatie en een mooi product.

Volgens mij konden we op de site de mutsen die we hadden besteld niet in elke kleur zien. enkel dat deze beschikbaar waren in die kleuren. Misschien kan dat worden toegevoegd.

Pluspunten

Snelle en duidelijke service!

Pluspunten

Goede, snelle service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op tijd geleverd, goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers. Kleur bleek na ondertekening offerte niet leverbaar. Daar zijn ze flexibel mee om gegaan door korting te geven.

We vroegen om specifieke kleur, maar die bleek niet (op tijd) leverbaar. Werd van ons andere keuze gevraagd, terwijl afspraak helder was. Direct helder communiceren wat wel of wat niet kan, is handiger. Nu werden wij tot andere keuze gedwongen. Wel zeer soepel opgesteld nadat we hier wat van hadden gezegd.

Pluspunten

Snelle service. Goede kwaliteit.

De site zou verbeterd kunnen worden. Kon niet makkelijk producten vinden die ik nodig had.

Pluspunten

Een persoonlijke aanpak en ze denken goed met je mee. Reageren snel op mailtjes. Goede adviezen en de kwaliteit van het product was uitstekend.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, vlot contact, hulpvaardig. Al met al was mijn ervaring met dit bedrijf zeer positief.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

degelijke kwaliteit, goede afwerking, correcte afgesproken levering, Vriendelijk contact en perfecte opvolging. ZEER TE

Schaardijk 19 F

2921LG Krimpen aan den ijssel

Over ID Wear BV

Kleding bedrukken: specialist in bedrijfskleding en relatiegeschenken Met veel passie bedrukken en borduren we werkkleding, promotioneel textiel, badstof en accessoires. We beschikken over een flexibele instelling en staan voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Daarnaast leveren we onze producten altijd voor een kleine prijs. Bij ons kunt u (bijna) alles laten bedrukken Het bedrukken en borduren van uw logo nemen we uiterst serieus. Uw kleding of relatiegeschenk is uw visitekaartje. Een mooi eindresultaat is dan ook een vereiste. Wij bedrukken de meest uiteenlopende producten, zoals gereedschap, knuffels en veiligheidshesjes. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van gewone kleding, zoals T-shirts, polo’s, sweaters, hoodies en jassen.