In 95 procent lukt het ons om dezelfde of volgende dag te versturen en als dan PostNL ook meewerkt is het resultaat snel in huis. Weer gelukt dus goed om te horen dat de service prima is daar doen we het voor.
Goed om te horen de communicatie duidelijk was. We letten daar zoveel mogelijk op maar een bevestiging wordt zeer gewaardeerd.
Fijn dat het snel geregeld was en je onze communicatie waardeert dit is waar we het voor doen. Bedankt voor je reactie
Bedankt voor deze lieve reactie , klopt helemaal :)
Geen enkel probleem omdat tijdens onze vakantie te doen en dat het daardoor op tijd binnen was. Graag gedaan
Natuurlijk is het voor scholen , verenigingen en bedrijven geen probleem om via een factuur te betalen. Goed om te horen dat het een levering snel was, en bedankt voor de reactie
Bedankt voor de reactie en succes met uitdelen