Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Goed product, snelle levering, goede communicatie.
5 July 2024
Rianne
Twijzelerheide
Bestelling is op tijd geleverd. Mooie kaart erbij met troostende woorden.
4 July 2024
Tiny
Kerkrade
Erg klantvriendelijk, snelle service en ze denken met je mee. Prijs en kwaliteit zijn prima.
1 July 2024
Jolanda
Enschede
Top service, het logo dat ik doorgestuurd had werd onduidelijk. Of het ovaal mocht worden of liever wat kleiner. Alle opties waren mogelijk en ook al visueel gemaakt. Top service!
25 June 2024
Monique
Berlicum
Goed en snel geholpen bij het maken van tekst op de zakjes. Goede prijs- kwaliteit.
23 June 2024
A.
Roosendaal
Voor school hadden wij bedankjes voor ouders nodig. Mooi resultaat, snelle levering.
16 June 2024
Joyce
Landgraaf
Snel Netjes Keurig verpakt Attentie
15 June 2024
Riëtte
Vr veen
Fantastisch! En zo snel binnen. Echt een aanrader voor een leuk kadootje voor een hele mooie prijs.
25 May 2024
Ans
Lopik
Bedankje besteld. Zonnebloemzaadjes met persoonlijke tekst. Levering snel en goed. Product ziet er mooi en leuk uit! Ik ben zeer tevreden en kies de volgende keer graag weer voor zo'n bedankje. Goede prijs- kwaliteit verhouding
20 May 2024
Maria
Venray
Bloemig bedankje met opschrift en super snelle levering. Zeer tevreden.....TOP
16 May 2024
Marijke
Apeldoorn
Voor een uitvaart had ik speciale bedankjes nodig, na whatsappcontact met bloemzaadbedankjes had ik snel een digitaal concept, na doorvoeren van de definitieve bestelling (voor 1600 uur) had ik de volgende dag de bestelling al in huis! ...één zorg minder Bedankt!
16 May 2024
Sjoerd
Wilsum
Perfecte website , eenvoudig bestellen en snel in huis.
9 May 2024
Jaap
Krimpenerwaard
Voor de uitvaart van mijn moeder hebben we vergeet-me-niet zaadjes besteld. Ik bestelde na 17.30 en kreeg ‘s avonds een nette mail dat ze de volgende dag op de post zouden gaan, maar dat ze eventueel ook opgehaald konden worden. Mooi meegedacht! De zaadjes werden snel en tijd geleverd.
6 May 2024
Mignon
Houten
Leuk presentje om kado te doen voor een leuk prijsje. Snelle levering en goed verzorgd. De tekst is mooi duidelijk op een mat doorzichtig sticker gedrukt. Leuk met een kadozakje zaadjes en ballpoint en ook leuk 2 extra zakjes op bij het product wat ik besteld heb.
3 May 2024
Nathalie
Nootdorp
Zowel via de app als per mail wordt er snel geantwoord. En de beloofde leverdatum klopte perfect. Dus..ik raad deze firma zeker aan.
29 April 2024
Maurice Wassink Sa-Net Woonzorg
DOETINCHEM
Perfecte levering, ruime keus. In een woord Perfect!
28 April 2024
Loes
Dinxperlo
Snelle reactie, vriendelijk, meedenkend en een fijne communicatie. Bestelling snel verwerkt en verstuurd met ook nog een felicitatiekaart voor ons huwelijk erbij.
23 April 2024
Remke en Ada
Capelle aan den IJssel
Snel geleverd en leuk kadotje gekregen
23 April 2024
Ilsa
Schiedam
Persoonlijke aandacht, denkt mee en zorgt voor een snelle service. Echte aanrader!!
21 April 2024
Natalie
Oldenzaal
Super snelle levering, en zeer klantvriendelijk.
Gera
De Kwakel
Leuke afscheidscadeautjes snel en correct geleverd.
C.
Son
Het meedenken met de tekst en vriendelijkheid, Het zag er prima uit!
Wilma
Huizen
Op een zaterdagavond heb ik gemaild en ik kreeg binnen no-time een reactie terug. Vervolgens lagen de bloemzaadjes op maandag al in de bus en dus optijd voor het moment dat ik ze nodig had.
16 April 2024
J.
Raalte
Dit ging om een aanvraag gedaan op vrijdagavond t.b.v. bedankjes voor een uitvaart.
Op zaterdag is de bestelling naar een speciaal PostNL punt gebracht waarna ze op maandag geleverd zijn.
Wat ons betreft geen probleem om hier wat extra voor te doen en fijn dat ook PostNL snel met leveren was.
Prettig bedrijf, denken mee over tekst en lettertype. Geen moeite teveel om enkele voorbeelden digitaal te laten zien. Keurige en vlotte levering
14 April 2024
Bep
Nuenen
Bep,
dat is voor ons ook het leuke aan de persoonlijke bestellingen , het meedenken en tot een tevreden eindresultaat te komen.
Bedankt voor deze beoordeling.
Perfect, snel en prettige communicatie
13 April 2024
Reni