Pluspunten
Ik kreeg heel alert een berichtje over een spellingsfout die ik gemaakt zat en toen er een foutje was in het artikel werd dit heel snel hersteld en binnen 2 dagen had ik alsnog mijn perfecte artikel
Pluspunten
Klantgericht,
Pluspunten
prima snelle bezorging
Verbeterpuntenkon het produkt niet vinden stond het bij aanbiedingen
Pluspunten
Super snelle levering en goed verpakt!
VerbeterpuntenJe ziet de sticker wel heel erg zitten. ik had dit niet verwacht. Op de foto zie je dat namelijk veel minder. Maar zeker voor de prijs/ kwaliteit zeer tevreden
Pluspunten
erg tevreden over de communicatie en het meedenken over een ontwerp.
Pluspunten
was super tof ook het btelf contact etc klasse ga zo door !!
Pluspunten
snelle en correcte levering, met persoonlijke aandacht.
Pluspunten
De levering was snel en het product zag er mooi uit.
VerbeterpuntenIk kon nergens vinden om de tekst zelf een kleur tegeven of de tekst zo neer te zetten zoals ik dat graag wilde.
Pluspunten
Goede communicatie over bestelling en verzending
Pluspunten
Je wordt zelfs in het weekend geholpen met je vragen
Pluspunten
netjes alles doorgenomen en geen aannames gedaan waardoor het precies is geworden zoals afgesproken
Verbeterpuntende levering ging niet helemaal goed, ons gebouw was dicht echter de postbode heeft ons briefje niet gezien (of gebruikt) om te bellen voor de aanwezigen die de deur konden openen. Wegens vakantie was de contactpersoon ook niet op de email waardoor we een dag te laat het product konden ophalen bij het postkantoor.
Pluspunten
Heel correcte behandeling, ik werd gebeld over mijn wens van aflevering. Vriendelijke toon.
VerbeterpuntenZoals wel vaker met online bestellingen lijkt het product veel groter dan het werkelijk is, maar ja dat kan ik zelfs ook nog wel begrijpen. En bovendien was het een goede prijs dus kan je ook niet zo heel veel verwachten.
Pluspunten
Vriendelijk Snel Denken mee
Pluspunten
Goede service, snelle afhandeling
Pluspunten
snelle service. Ziet er mooi uit. We zijn zeer tevreden
Verbeterpunten/
Pluspunten
Hele fijne en snelle levering! Ga zo door!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelle levering, mee denken om zo spoedig mogelijk de levering binnen te krijgen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, direct contact, perfecte levering, goede prijs
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Super goede, vriendelijke, meedenkende service
VerbeterpuntenZo doorgaan
Pluspunten
snelle levering, uitgebreid assortiment
Verbeterpuntengeen
Zuidbuurtseweg 60