Pluspunten
Snelle levering. Persoonlijk advies. Heel prettig.
Pluspunten
prima verzorgd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie. Eerlijk.
Pluspunten
Direct mail terug. Snelle bezorging. Over de kwaliteit kan ik niets zeggen. (moeten immers nog gezaaid worden). Ziet er keurig en gezellig uit.
Pluspunten
Goede informatie op de site, vlotte communicatie en problemen worden snel en adequaat opgelost, prima.
Pluspunten
Vlotte levering, presentjes bij de levering ontvangen (pen en bloemzaden). Goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.
VerbeterpuntenHet was mij niet duidelijk of bij het invoeren van het aantal tekens (bij bloemzaadbedankjes) spaties wel of niet worden meegerekend. Het zou duidelijker zijn als na het maximum aantal tekens niet verder ingevoerd kan worden. Nu heb ik een aantal keren de tekens van mijn tekst handmatig moeten tellen.
Pluspunten
Snelle levering en ruim assortiment
VerbeterpuntenHet natellen van de bestelling. Ik kwam 3 zakjes tekort.
Hallo Debby, jammer om nu pas via deze reactie te lezen dat er 3 zakjes te kort zijn geleverd, met een mailtje / belletje hadden we het direct na kunnen sturen. Als het nog nodig is dan hoor ik dat graag en anders maken het het teveel betaalde bedrag over. Excuses voor deze incomplete levering. Met vriendelijke groet, Ingrid Wereldzaden.nl
Pluspunten
Ziet er keurig en verzorgd uit.
Pluspunten
Er werd telefonisch contact opgenomen om me er aan te herinneren dat de betaling via Ideal niet was gelukt. Erg attent omdat er sprake was van een spoedbestelling.
VerbeterpuntenDe link naar het maken van een tekst werkt niet.
Pluspunten
Super leuk om een zakje erbij te krijgen met ons bedrijfslogo!
Pluspunten
Duidelijkheid van de Website
Pluspunten
Ik vond het allemaal perfect gaan. Kregen gelijk een voorbeeldje van de Text te zien. En een dag later hadden we het binnen. Super
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken
Pluspunten
snelle levring
Verbeterpuntennvt
Zuidbuurtseweg 60