Pluspunten
de service aan de telefoon was geweldig (Hans) en de levertijd was super. 's morgens besteld en 's middags op de bus.
Verbeterpuntende site is echt niet gemakkelijk. door google te gebruiken kwam ik goed binnen maar het zoeken in de site zelf ging niet goed, ook niet omdat je verschillende soorten heb voor kleine en grote orders. als je op klaproos zocht dan kon hij het of niet vinden of ik kwam weer op een zakje waarvan je per 1000 moet bestellen.
Pluspunten
Ik hoop dat alle sites zo gaan werken. Wat een gemak en service. Kwaliteit is erg goed. Een aanrader dus.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelheid en als verassing nog wat extra's erbij gekregen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Makkelijk bestellen, goede service. Bedankt!
Pluspunten
Goede informatie en service TOP
Pluspunten
Fijn geleverd in brievenbus
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en goede levering. Aantal ook goed, zelfs 1 extra!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenDuidelijkheid op de bevestiging. Verkeerde foto.
Pluspunten
Supergoede service! We gaan zeker terug bestellen!
Pluspunten
Snelle service. Goede reactie op de voicemail.
Pluspunten
-Snelle levering en klein cadeautje er bij is altijd leuk.
Pluspunten
Meedenken, zeer snelle levering
Verbeterpunten?
Zuidbuurtseweg 60