Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Super leuk mooi ingepakt toppie
5 September 2025
Elaine
Lelystad
Goed geïnformeerd en zeer snelle afhandeling
16 August 2025
Jsm
Hardenberg
Snelle levering! Er zat een handgeschreven kaartje bij de bestelling, super lief!
8 June 2025
Martje
Alkmaar
Snelle levering, vriendelijk en persoonlijk.
1 June 2025
Marijke
Zuidwolde
De kleertjes worden met veel zorg keurig ingepakt. En ik heb het de volgende dag al in huis. De kwaliteit van de kleertjes is heel goed. Ik ben een zeer tevreden klant en raad babymerkkleertjes zeker aan.
12 May 2025
Dineke
Oude Pekela
De kleertjes waren precies zoals op de foto. Ik had ze de volgende dag al in huis. Er zat tot mijn verrassing een leuk handgeschreven briefje bij en ook nog een tegoedbon voor een volgende bestelling. Als ik weer een baby kadootje zoek ga ik hier weer kijken.
25 April 2025
D.
Ugchelen
Top service, snelle levering en mooie producten!
24 April 2025
Ellen
Delft
Goede service, mooie kleertjes , snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen
20 April 2025
Marion
Montfoort
Prima service en wat heb je je artikelen snel en goed verzorgd in huis. Een echte aanrader deze site. Ga zo door!!!
12 April 2025
Danielle
Ede
Mooie kleding tegen een goede prijs
9 April 2025
Tabitha
Deventer
Heel blij met de kleren en de goede service!
23 March 2025
Lynn
Veghel
Besteljen simpel, kleding zoals afgebeeld. Én snel bezorgd.
10 February 2025
Jeanet
H I Ambacht
....
5 February 2025
Jimmy
Ijlst
Voor het eerst kindersweaters besteld voor de kleinkinderen. Razendsnel bezorgd en prachtige kwaliteit.
31 January 2025
Adri Stoffels
De Rijp
Dank
28 December 2024
Ban
Nijmegen
Er zat een kortingsbon bij en een handgeschreven kaartje als bedankje, hoe lief!
7 December 2024
Jolieke
Waardenburg
Mooi babyjasje van uitstekende kwaliteit. Snelle service, goede communicatie wanneer de afleveringsdatum is. Hier ga ik zeker vaker kopen.
16 November 2024
Anjo
Arnhem
Kwaliteit en snelle bezorging
16 November 2024
Loeloe Pelupessy
Amsterdam
De kleertjes zijn van goede kwaliteit. Ze worden mooi ingepakt en snel bezorgd.
10 November 2024
Dineke
Oude Pekela
De rompertjes zijn goede kwaliteit. Alleen zijn de foto’s op de site erg onduidelijk. Ik wilde effe overslaghempjes. Blijkt op een van de drie kleine figuurtjes te zitten. Dit was op de foto niet te zien.
7 November 2024
Jeanny
Echt
Beste Jeanny,
Hartelijk dank voor je review.
Wat jammer dat niet alle 3 de rompertjes helemaal aan je verwachting voldeden.
Op de kleine product overzicht foto's zijn hele kleine printjes of werkjes in de stof inderdaad niet altijd duidelijk zichtbaar (vooral op kleine mobiele apparaten). Dit komt helaas door het kleine formaat van de foto op je apparaat. Jammer genoeg is dit zelfs bij de scherpste foto's het geval. Wanneer je echter op de foto klikt dan krijg je bij het product zelf een grotere foto waarbij het printje wel duidelijk te zien is. Op mobiel kan deze foto ook nog verder uitvergroot worden waarbij het printje dan nog beter zichtbaar wordt.
Met hartelijke groet,
Goede service, snelle levering
22 August 2024
Jeanet
Vinkeveen
Goede prijsklasse en snel geleverd
30 June 2024
Els
Zoeterwoude
Vlot bestelling kunnen plaatsen en versturen naar de pas geborene. De moeder was enthousiast en blij verrast dor de mooie verpakking en dat je er een persoonlijk berichtje aan toe kan voegen is heel fijn.
22 June 2024
Emilie
Amsterdam
Op onze overzichtelijke site kun je 24 uur per dag voordelig de mooiste merk babykleding en kinderkleding bestellen. Je vindt bij ons voornamelijk outlet kleertjes maar we hebben ook afgeprijsde nieuwe collecties in maat 50 t/m 128.
Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. De verzendkosten zijn laag, slechts €3,95.
Wanneer je voor 16.00u besteld heb je je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis.
Wij houden van een persoonlijke klantvriendelijke services. Ruilen is altijd mogelijk en niet goed is geld terug.
Robert Stolzhof 37
1628XA Hoorn