Levering was snel ,kleding van mooie kwaliteit

Prima ervaring...

Prachtige kleertjes

Heb een goede deal kunnen maken, omdat de kleertjes afgeprijsd waren. Prima kwaliteit. En snel geleverd. Top.

Als je iets besteld, krijg je een bevestiging. Je pakketje wordt snel bezorgd.

Heel leuk setje besteld , goede kwaliteit, Een persoonlijk kaartje gekregen , heel attent

Mooie kleertjes en snel geleverd

Mooie kleertjes. Wel lastig dat die prijzen op de Sticker staan die vastgeplakt is op de plastic verpakking

Mooie kwalitatieve babykleertjes. Prijs en kwaliteit verhouding zeer goed. Snel geleverd, en ook nog een persoonlijk kasrtje erbij. Erg leuk gedaan.

Heel snel binnen en prima kwaliteit prijs verhouding.

Heel snel binnen en prima kwaliteit prijs verhouding. Ook een leuk handgeschreven kaartje erbij:)

Prima bedrijf.

Het persoonlijke kaartje bij levering deed ons erg goed. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

Super snel, geweldig ingepakt met handgeschreven kaartje!

Bijzonder leuk en klantvriendelijk! Direct reactie en heel leuk om iets op te sturen naar een ander adres op deze manier!

Het persoonlijk geschreven kaartje kon ik zeer waarderen Snelle bezorging Prima verpakt

Mooie kleertjes ontvangen voor een aantrekkelijke prijs. Snel geleverd, voorzien van een persoonlijk kaartje. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

snelle levering en goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit en de maatvoering is kloppend

Zeer netjes verpakt. Mooie en goeie kleding. En wat het geheel afmaakt is het handgeschreven briefje in de doos!!!!!!!! Erg leuk.

Zo attent. Met aandacht voor product en de klant

snelle levering. kan nog niets zeggen over kwaliteit dus 4 sterren

Snelle levering!

Snelle levering en netjes ingepakt.

Goede service en bereikbaarheid!

Jurkje per ongeluk in de verkeerde maat ontvangen, hierover gemaild en meteen de goede maat gekregen met een leuk haarstrikje erbij!

Snelle levering Lief kaartje erbij

Bestelde setje heel erg leuk En het persoonlijke kaartje erbij maakt het persoonlijk

Producten geleverd zoals omschreven. Snel en er zat ook een persoonlijk kaartje bij, erg leuk. Zeker aan te raden

Supermooie bestelling gedaanA

Leuk babyjurkje met legging gekocht...mooie kwaliteit..superblij mee....snel en netjes thuisbezorgd ...ga zeker nog eens een bestelling doen ...dank je wel

Keurig verpakt, persoonlijk briefje erbij, prima!

De eerste bestelling werd hèèl vlot geleverd, 2de bestelling verloopt minder soepel i.v.m drukte vlgs post nl, en dat snap ik ook wel. Alleen verwarrend dat ze eerst laten weten wanneer ze komen, je houd dan rekening met geen afspraken te maken, en vervolgens wordt dat weer ingetrokken. Mijn kleindochter staat op het punt geboren te worden, mijn dochter wil van het bestelde e.a meenemen in koffertje voor ziekenhuis. Ik wacht het maar af.

Super mooie en kwalitatief top kleertjes. Blij mee!

Snel, persoonlijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Robert Stolzhof 37

1628XA Hoorn

Over Babymerkkleertjes.nl

Op onze overzichtelijke site kun je 24 uur per dag voordelig de mooiste merk babykleding en kinderkleding bestellen. Je vindt bij ons voornamelijk outlet kleertjes maar we hebben ook afgeprijsde nieuwe collecties in maat 50 t/m 128. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. De verzendkosten zijn laag, slechts €3,95. Wanneer je voor 16.00u besteld heb je je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis. Wij houden van een persoonlijke klantvriendelijke services. Ruilen is altijd mogelijk en niet goed is geld terug.