Prima, snelle ontvangst

Na bestelling had ik binnen 4 dagen de kleertjes binnen en van prima kwaliteit, leuk om cadeau te geven.

Goede en snelle service

gewoon goed!

Super service

Had 2 aparte bestellingen gedaan, en dus 2x verzendkosten betaald. Kreeg kort daarna een mail met het voorstel om de 2 pakketjes in 1 verpakking te doen en om 1x verzendkosten terug te boeken. Dat noem ik nog eens meedenken en top service. En het persoonlijke berichtje was helemaal leuk!!

Super snel geleverd

Hele leuke babykleertjes, ik denk dat mijn vriendin er super blij mee zal zijn!!!!

Ziet er mooi uit

Nog geen ervaring kleinzoon is nog onderweg !! Heb kleding gekocht omdat het niet standaard is.

Erg goed

makkelijke en overzichtelijke site. zeer eenvoudig zoeken en kiezen. zeer goed en leuke verzorgde verpakking en zeer snelle levering. echt aan te bevelen.

Leuke site snel en netjes geleverd

Goede site!Super leuke kleertjes. Snel en netjes geleverd!

Niks op aan te merken. Goeie service. Super vriendelijk! En optijd geleverd! Mooie kleding.

Top geregeld

Duidelijke site. Leuke prijzen en mooie kleertjes. Artikelen werden vlot geleverd en waren goed verpakt.

Goed aanbod en een keurige service

Heb hier al een paar keer besteld. De kleertjes worden snel geleverd. Wat ij betreft zeker een aanrader!

Mooie kleding en een heel vlotte ontvangst.ook een heel mooi kaartje erbij.zeer tevreden.

Persoonlijke aanpak

De kleding was netjes verzonden, echter door een fout van Post NL nog zoek geraakt. Kreeg netjes een mail, dat ze het vreemd vonden dat het pakket nog niet gescand was. Na 2 dagen kan Post NL het pakket nog steeds niet vinden, de kleding is in verband met het geplande bezoek aan de baby persoonlijk gebracht.

niets te klagen.

betaalbaar.snelle levering. top.

Super! Goed optijd bezorgd

Ik Had kleding besteld goeie kwaliteit

Vandaag gebracht door post .nl

Site met veel keuze en een heel goede service

Prima.

Leuke collectie. Geleverd zoals afgesproken. Ik ben tevreden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Veel keuze voor betaalbare prijzen. Bestelling was snel in huis en is helemaal zoals omschreven! Zeker een aanrader

Prima verzorgd.

Leuk dat kaartje erbij

Goede behandeling van bestelling

Leuke kleertjes , snel geleverd

Heb met veel plezier kleertjes uitgezocht en besteld . De levering was snel en de kleertjes zijn top ! Blij verrast was ik toen ik het handgeschreven kaartje in het pakje vond , geweldig !!

Goed en betrouwbaar

Goede kwaliteit mogelijkheid tot snelle levering en een goede communicatie

Snelle levering. Goed verpakt

Topservice, snelle levering en goeie kwaliteit

Topservice, snelle levering en goeie kwaliteit

Super services

Ik bestel altijd de kleren voor me dochter bij jullie het is goei kwaliteit en niet duur en de service is ok heel goed

Positief

Zeer positief

Robert Stolzhof 37

1628XA Hoorn

Over Babymerkkleertjes.nl

Op onze overzichtelijke site kun je 24 uur per dag voordelig de mooiste merk babykleding en kinderkleding bestellen. Je vindt bij ons voornamelijk outlet kleertjes maar we hebben ook afgeprijsde nieuwe collecties in maat 50 t/m 128. Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Achteraf betalen behoort tot de mogelijkheden. De verzendkosten zijn laag, slechts €3,95. Wanneer je voor 16.00u besteld heb je je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis. Wij houden van een persoonlijke klantvriendelijke services. Ruilen is altijd mogelijk en niet goed is geld terug.