Originele beoordeling
Beste Robbi, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen je samen met onze collega tot een oplossing bent gekomen en toch gebruik heb kunnen maken van onze betaaloplossing. Tot een volgende keer! Groet, Team Lubee
Beste Paul, Bedankt voor je mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer! Groet, Team Lubee
Beste Ronald, Allereerst wil ik je bedanken voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u na jaren zorgeloos gebruik van onze pinautomaten nu problemen heeft ervaren met gebrekkig netwerk. Tijdens de huurperiode is er telefonisch contact geweest met onze 24/7 support en zijn er verschillende oplossingen doorlopen om de transacties te laten slagen. Na het laatste contact hebben wij niets meer vernomen en waren wij in de veronderstelling dat de terminal weer naar behoren werkte. Zoals bij de huurperiodes van de afgelopen jaren hebben wij hetzelfde toestel (variant) uitgeleverd. Na retourontvangst van de pinautomaat hebben wij deze uitgebreid gecontroleerd maar geen mankement ontdekt. Hierdoor verwachten we dat gebrek aan voldoende internet dekking te wijten is aan de locatie of de netwerk sterkte van de zendmast. Tijdens ons telefoongesprek van vorige week hebben wij de ervaringen persoonlijk besproken. We gaan in toekomstige huurperiodes (extra) controleren middels de dekkingskaart hoe het gesteld is met de dekking van het internet. Verder is genoteerd dat een vaste variant met bekabeld internet een betere optie is omdat u dan niet afhankelijk bent van het GPRS/4G netwerk. Uiteraard is dit even afhankelijk van uw verkoop locatie/situatie. Tot de volgende keer! Groet, Team Lubee
Beste Mike, Bedankt voor je maximale beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te spreken! Groet, Team Lubee
Beste Fien, Bedankt voor je maximale beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Groet, Team Lubee
Beste Jill, Bedankt voor je maximale beoordeling. Fijn om te horen dat onze 24/7 service je verder heeft kunnen helpen met de opstart van jullie event! Graag tot een volgende keer. Groet, Team Lubee
Beste Hans, Bedankt voor je maximale beoordeling. Fijn om te horen dat onze snelle service jullie op korte termijn heeft verder kunnen helpen! Graag tot een volgende keer. Groet, Team Lubee
Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!