Pluspunten

Er wordt actief meegedacht en er wordt niet moeilijk gedaan.

Pluspunten

Alle afspraken worden nagekomen. PIN-apparatuur op tijd afgeleverd en ook weer op tijd opgehaald.

Pluspunten

Goede en betrouwbare service die altijd bereikbaar is.

Wellicht is het verstandig om de voorraad pinautomaten wat uit te breiden aangezien het wel eens voor kan komen dat draadloze (of degene met draad) allemaal bezet zijn.

Pluspunten

snelle en correcte levering. Goede service, direct betaald.

Wanneer je het pinapparaat maar voor één dag nodig hebt (op zondag) betaal je toch voor meerdere dagen.Dit terwijl jullie kunnen zien dat het slechts één dag gebruikt wordt. Dit zou wel anders kunnen vind ik.

Pluspunten

Zeer goede service. Levering pinautomaat ruim op tijd. Ophalen pinautomaat duidelijk en correct.

Gebruiksaanwijzing is vrij summier. Elk jaar moet ik weer opnieuw uitzoeken waar alle snoertjes in moeten.

Pluspunten

Snel, goed en duidelijk

Checklist voor retourzending. Ben UTP-kabel vergeten.

Pluspunten

Voor de eerste keer een pinautomaat gehuurd. Vriendelijk geholpen en snelle levering! Met andere woorden, uitmundende service!

Het was prima in orde, geen omerkingen of tips.

Pluspunten

Goede service, snelle reactie bij contact en geen verdere actie nodig na de bestelling. Zorgeloos

Aflever- en ophaalservice via UPS laat soms te wensen over. Kan Lubee niets aan doen maar wellicht andere partner in overweging nemen voor de bezorging.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en nieuwe apparaten!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle en duidelijke uitleg en service, super

misschien dag huur in het weekend ook mogelijk, de kosten voor 1 bon rol vind ik eigenlijk wel bij de service horen, zeker met de opkomende concurrenten Izettle en sumup.

Pluspunten

Fijn contact, snelle service, goede pinautomaten

geen

Pluspunten

Alles netjes geregeld en Lubee had de gegevens van de huurperiode netjes bewaard en weer ingesteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

helderheid over de totaalkosten vooraf, zou wat zichtbaarder gemaakt mogen worden

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Snelle, acurate service in combinatie met prima verzendvoorwaarden via UPS. Bovendien goedkoper dan concurrentie, chapeau!

geen

Pluspunten

Goede service en meedenkend!

Pluspunten

Zeer goede, vlotte en correcte afwikkeling. Wij hadden een acuut probleem en Lubee heeft er voor gezorgd dat we zo snel mogelijk een tijdelijke pin hadden. Zeer goed geregeld.

Voor mij geen verbeterpunten.

Pluspunten

stipte levering , goed bereikbaar !

Pluspunten

snelle service, contact gericht, ook naderhand toen ik vroeg om gespecificeerd transactie voerzicht, top1

geen! misschien creditcard betaling mogelijk voor de borg...

Pluspunten

Meedenkend, no nonsense en adequate afhandeling

Voorerf 25

4824 GM Breda

Over Lubee Pinverhuur

Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!