Pluspunten

Goede service Altijd bereikbaar

Prijzen zijn exclusief btw bij de berekening dat mag iets beter doorgecommuniceerd worden

Pluspunten

Snelle service Goed bereikbaar Vriendelijke en uiterst hulpvaardige medewerkers

Pluspunten

Zeer vriendelijke medewerkers, luisteren goed, snelle afhandeling. Hele duidelijke gebruiksaanwijzing, zelfs als je niets met computers oid hebt! Keurig bij elkaar in een box met prima retour instructies.

Pluspunten

Vriendelijke mensen. Goede begeleiding. Betrouwbaar bedrijf gevoel en snelle behandeling.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, denkt mee over de behoefte van de klant en levert perfect werkende apparaten.

Pluspunten

snel, goede telefonische ondersteuning

Pluspunten

Ging boven verwachting makkelijk en snel! Heel tevreden. Pin deed het ook geweldig. Op een beurs van 3 dagen niet een keer problemen gehad.

De UPS bezorgdienst kwam pas na 15:00 bezorgen, waardoor ik de hele dag thuis moest wachten. Het was fijn geweest van te voren een tijdvak af te kunnen spreken. Dat had mij een hele dag thuis zijn bespaard.

Pluspunten

Alles ging zeer vlot. Vragen werden snel beantwoord, pin automaat werkt goed! Gaan zeker Lubee weer gebruiken voor het volgende evenement.

Pluspunten

Alle medewerking van het bedrijf Lubee ontvangen. Door mist verstand mijnder zijds heb ik heb het bedrijf in de eerste plaats een 2 gegeven wat niet mij bedoeling lag. Daarvoor duizend maal excuses. Wij hopen in de 2017 weer pin apparatuur te kunnen huren. Dank voor het geduld. Met vriendelijke groet. Stichting JEZ Jan van Gortel

Er zijn geen verbeter ppunten

Pluspunten

Het personeel is erg vriendelijk en heel behulpzaam. Duidelijke communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Goed verzorgd denk mee met klant. Alles snel geregeld en afgehandeld.

Geen.

Pluspunten

Absoluut Klasse !! Alles klopt, alles werkt. Altijd vriendelijk en correct. Wij doen al enkele jaren zaken met Lubee en ze zijn voor 100% aanbevelingswaardig.

Kan er GEEN bedenken

Pluspunten

mooi op tijd

Pluspunten

Het pinapparaat was bij UPS zoek geraakt. Op maandagavond gemeld, op dinsdag ochtend stond de spoed koerier (geregeld door Lubee) op locatie waar het apparaat nodig was. Een betere service kun je je niet wensen! Zelfs als het mis gaat hoef je je nog geen zorgen te maken en wordt alles keurig en op tijd opgelost. Een ontzettend fijn bedrijf waar we al langere tijd zaken mee doen en meer dan uiterst tevreden over zijn!

Pluspunten

Goede service, snelle betaling, snelle terugstorting!

Pluspunten

Voor ons loopt alles gesmeerd. Geen problemen.

n.v.t.

Pluspunten

Perfect geholpen aan de telefoon uitleg hoe en wat was top wist meteen waar ik aan toe was zonder kleine lettertjes.

Pluspunten

Vlotte afhandeling, klantvriendelijk

Pluspunten

Ja

Nee

Voorerf 25

4824 GM Breda

Over Lubee Pinverhuur

Tijdelijk een betaalsysteem huren? Al vanaf 1 dag huurt je snel en eenvoudig een betrouwbaar betaalsysteem. Met de mobiele, vaste pinautomaten of een compleet kassaysteem kun je direct starten met het accepteren van betalingen. Indien gewenst leveren wij uw automaat binnen 3 uur. Lubee staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Neem gerust contact op, wij staan 24 uur per dag voor je klaar!